Evenimente&Loisir

Restaurant Diplomat – locul secret pentru a lua cina

Deși în ultimul timp nu prea am mai avut cum să ies în oraș, acum vreo săptămână am descoperit un local nou. Un restaurant unde mâncarea bună vine acompaniată de cel mai frumos cadru natural pe care o să îl găsești în București, de liniște și de o atmosferă pe care nu am mai întâlnit-o de mult. Restaurantul Diplomat, aflat în Herăstrău, este cu siguranță o destinație de pus pe lista ta de must see.

Pe lângă cadrul deosebit care te cucerește încă din primele secunde, personalul restaurantului este extrem de bine pregătit și gata să îți recomande preparatele lor cheie. Așa am ajuns eu să mănânc o porție de calamari extrem de bună deși inițial nici nu aveam în plan să încerc acest preparat. În timp ce eu degustam calamarii (o porție extrem de mare aș adăuga), Andrei degusta o porție la fel de mare de rață cu hummus și salată. Recunosc că nu am putut să mă abțin și am încercat și eu preparatul ales de el și mi-a plăcut foarte mult, dar rămân fană calamari pentru totdeauna!

Un lucru foarte interesant la Restaurant Diplomat este numele unora dintre preparate. Spre exemplu, deși nu am încercat, mi-a făcut cu ochiul Hairy Porker. De când a apărut în viața mea aparatul dentar am observat că îmi place foarte mult peștele, așa că eu am ales să mănânc un Viking Salmon care a fost mai mult decât delicios. Recunosc că somonul este oricum preferatul meu, dar cel gătit aici mi-a întrecut așteptările. Salata cu care vine este și ea la fel de interesantă. Bineînțeles că am degustat și din porția lui Andrei, From Japan with love, un ton în crustă de fistic la care și acum mă mai gândesc…

Deși nu ăsta a fost planul, aparent amândoi am decis să luăm o cină pe bază de pește, ceea ce nu a fost deloc rău. Am uitat să menționez faptul că la începutul mesei ni s-au adus câteva felii de pâine extrem de bune cu două sortimente de creme pe care le puteam gusta în timp ce așteptam comanda.

Da, eu m-aș întoarce oricând la Restaurant Diplomat pentru că mâncarea este excelentă, iar locul de vis. În plus, consider că dacă trebuie să ai o cină de afaceri și nu ai idee unde, ăsta este locul pe care îl cauți.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.