Publicitate

La Elos Skin&Laser Center vă transpunem visele în realitate!
Un ten strălucitor, fără riduri, coapse ferme fără celulită, un abdomen perfect, picioare fine mereu pregătite pentru o fustă scurtă, sunt acum mai ușor de obținut decât vă imaginați!

Am reunit cei mai buni medici, terapeuți specializați în remodelare corporală și facială, dar și echipamente medicale de ultimă generație, creată de lideri mondiali în industria medical-estetică într-o singură clinică, doar pentru dumneavoastră!

De ce să alegeți Clinica Elos?
Elos Skin&Laser Center se află printre puținele clinici din țară care dețin aparatul GentleMax Pro, vârful de gamă al companiei Candela pentru sistemele de epilare definitivă.Procedura este realizată doar de către medici dermatologi, astfel încât aveți certitudinea unui tratament sigur și lipsit de orice risc!Profită de prețurile promoționale și începeți acum epilarea definitivă cu aparatul GentleMax Pro la Clinica Elos!
Ofertă valabilă până la data de 31.08.2017
Cel mai eficient laser de epilare definitivă, la cele mai avantajoase prețuri!

Epilarea definitivă nu este nicidecum un „lux” de nepermis, ci a devenit atributul femeii moderne, care se respectă și are grijă de frumusețea ei!

In plus, in luna august prelungim promoția la pachetele de epilare definitivă cu laserul Alexandrite de pe platforma GentleMax Pro, produsă de compania Candela.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.