Publicitate

Ana Cucuta make up artist

Machiajul de infrumusetare reprezinta transformarea unei sedinte de machiaj intr-o experienta personalizata, unde orice femeie poate invata ce i se potriveste, cum sa adapteze produsele cosmetice nevoilor ei dar si tips &trics pt un machiaj stralucitor, rapid si rezistent. Ieri in cadrul work shopului ne-am intalnit la Art Hub,  unde cu ajutorul Marionnaud Romania am putut test produsele de la Jeffree Star, ne-am machiat cu ele, am invatat cum sa le aplicam si ce combinatii de culori sunt potrivite fiecareia dintre noi. 

Mi-am dorit o atmosfera relaxata, am baut cafea, am mancata ciocolata, am ras si am povestit fiecare despre experientele din makeup; mi-am dorit foarte mult ca fetele sa se simt ca acasa si sa vorbeasca deschis despre nevoile lor in machiaj, putand astfel, sa le ajut sa-si imbunatateasca anumite tehnici de machiaj dar si sa le invat altele noi.

Acest tip de work shop a reprezentat pentru mine o experienta unica de frumusete si implicare, imi place sa impartasesc din cunostintele si experienta mea cu oameni la fel de pasionati de makeup ca si mine. 

La finalul eveneminetului fiecare participant s-a putut bucura de un cadou constanda in produse cosmetice ca sa-si poata “testa” veleitatile de artist si acasa 🙂

Evenimentul Work Shop by Ana Cucuta  a fost sustinut de partenerii sai: Marionnaud Romania, Art Hub, Burca Paul Photo, si Danessa Mayricks Romania.

Despre Ana Cucuta (Instagram @anamcucuta)

Ana Cucuta este makeup artist si trainer in machiaj profesional. De-a lungul carierei numele ei a fost asociat cu brand-uri renumite de machiaj, precum Oriflame Romania sau Paese Romania, cu numerosi artisti de pe piata locala precum Nicole Cherry, Feli, Alina Eremia, Evelyn etc. iar de 6 ani este partener in campaniile de imagine al proiectului de fashion V for Vintage.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.