Pio Bistro
Evenimente&Loisir

Pio Bistro – despre cât de greu este să te decizi

Pio Bistro este unul dintre localurile în care voiam să ajung de mult timp. Din păcate ultima perioadă a fost extrem de agitată, așa că abia săptămâna trecută am reușit să ajung la restaurantul care a ajuns unul dintre preferatele mele acum. Și cum probabil că te întrebi la ce mă refer prin titlu, haide să îți spun o sccurtă povestioară. Obișnuiesc să mă hotărăsc foarte repede atunci când ajung într-un restaurant. Ba chiar, aștept de obicei după celalte persoane. Ei bine, la Pio Bistro eu am fost cea care a trebuit așteptată.

pio bistro

Meniul este unul variat și extrem de bine gândit deoarece, spre deosebire de alte localuri, are și imagini cu preparatele, astfel încât îți poți da seama de produsul pe care îl vei primi. E adevărat că eu știam ceva despre restaurant: că trebuie neapărat să încerc clătitele cu matcha. Nu aveam nici cea mai vagă idee despre gustul pe care ar trebui să îl aibă, dar toată lumea vorbea despre preparatul ăsta.

Înainte de desert, totuși, am degustat Philly Steak Sandwich, unul dintre cele mai bune preparate pe care le-am mâncat în ultimul timp. Chifla a fost extrem de pufoasă și gustoasă, iar mușchiulețul de vită s-a combinat perfect cu gustul dulceag al legumelor și sosului BBQ.

De asemenea, am gustat din supa de linte a lui Andrei care avea un gust diferit de ceea ce mai încercasem până atunci. Era combinație de picat cu dulce, clar de încercat!

Un alt produs pe care ai putea să îl încerci când ajungi la Pio Bistro este Shrimps Sandwich, o combinație interesantă între creveți, ouă și legume. Aș sugera să comanzi asta în prima parte a zilei pentru că porția este destul de mare și consistentă.

Am lăsat la final partea cea mai bună, cea mai dulce, cea mai… nici nu am cuvinte. Dacă mă urmărești pe instagram ai văzut deja postarea cu clătita despre care m-au întrebat foarte mulți oameni în seara aceea. Clătita cu matcha a devenit desrtul meu preferat și, chiar și acum când scriu, încep să poftesc la o bucățică de rai! Nu mă crede pe cuvânt nici pe mine, nici pe cei care scriu peste tot că produsul ăsta e demențial, dă o fugă până acolo și încearcă-l chiar tu!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.