Publicitate

Trei articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba lui

Nu pot să spun că sunt o cunoscătoare fină a modei, dar știu ce îmi place și mă mândresc să afirm atunci când pot că mă pricep destul de bine la combinații de îmbrăcăminte. În ceea ce privește moda masculină, însă, am și eu preferințele mele, la fel ca orice femeie. Mai ales având în vedere că de multe ori când sunt în magazine îmi aleg multe articole vestimentare de la raionul de bărbați.

O cămașă office și una casual

Sunt fana cămășilor și cred că lucrul acesta nu se va schimba niciodată. Oricât de mult îmi plac hanoracele, crește inima în mine de fiecare dată când văd că Andrei alege o cămașă indiferent de context. Fie că vorbim despre o ieșire la restaurant sau una la un film, o cămașă ar putea să fie salvarea ta atunci când nu ai idee ce să porți – da, și bărbații trec prin astfel de momente, deși nu vor să o recunoască!

Paltonul

Un palton bine croit va face întotdeauna diferența. Știu că majoritatea bărbaților preferă o haină din fâș iarna, dar sunt multe ocazii la care un astfel de obiect vestimentar nu se pretează. Gândește-te că mergi la un restaurant frumos, ești încălțat cu pantofi și… geacă! Un palton bărbătesc de la Gama va atrage atenția și se va potrivi mult mai bine în situațiile formale. De unde mai pui că îți va da și un aer retro care este destul de în vogă în acest moment.

Tricoul cu mesaje amuzante

Dacă ne-am asigurat că avem o ținută clasică, hai să mergem și spre ceva mai tineresc și amuzant în același timp. Nu știu cum sunt alții, dar nouă ne plac tricourile cu mesaje, tricourile cu personaje din desene animate, tricourile cu imprimeuri în general. Consider că un astfel de tricou nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui, mai ales pentru zilele acelea de vară când ești pe fugă și vrei doar să ieși din casă la o terasă cu prietenii.

Accesorii

Mi se permite și un bonus, nu? Când l-am cunoscut pe Andrei am avut ocazia să înțeleg că anumite accesorii nu sunt doar pentru femei și că un ceas bine ales sau un lănțic discret pot schimba cu adevărat o ținută! Nu fugi de accesorii, ele îți vor completa ținuta indiferent că vorbim despre un ceas sport purtat cu o cămașă casual sau un tricou cu imprimeu sau o brățară argintie și masivă care să se vadă de sub pulovăr.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.