Chez Marie Confiserie sau un mic colț de rai

Andreea Mihăilă  > Evenimente&Loisir >  Chez Marie Confiserie sau un mic colț de rai
0 Comments

Încă din momentul în care intri în local te întâmpină un miros de zahăr și fructe pe care nu ai cum să-l uiți prea repede. Mie cofetăria mi-a adus aminte de bucătăria mamei din duminicile în care cocea prăjituri. Locul, situat central, a fost tranzitat de zeci de persoane pe parcursul orei în care noi am stat la una dintre cele trei mese din interior. Dacă vrei, poți lua loc și la una dintre mesele din fața cofetăriei de unde ai o priveliște superbă asupra Căii Victoriei.

De loc știam de anul trecut când un bun prieten povestea despre gogoșile de aici. Nu am crezut că vor exista vreodată gogoși care să le întreacă pe ale mamei sau ale bunicii, dar le-am găsit. Până și Andrei, despre care știm cu toții că nu mai mănâncă zahăr, a fost impresionat de mirosul, textura și modul în care curgea ciocolata din gogoși. Trebuie să recunosc că încă îmi pare rău că nu a gustat, dar mai mult pentru mine! Jumătate dintre oamenii care au trecut pragul cofetăriei cât am stat noi acolo, voiau gogoși și asta spune multe despre popularitatea lor. Acestea au mai multe umpluturi, deci vor reuși să impresioneze până și cel mai critic degustător!

Că tot spuneam de Andrei, el a ales o prăjitură fără zahăr adăugat, cu ciocolataă neagră, ciocolată neagră și zmeură care a fost extrem de bună! Eu nu sunt fană a ciocolatei amare și nici a deserturilor fără zahăr, dar după ce am gustat de câteva ori din desert m-a câștigat drept fan.

Am păstrat, însă, ce e mai bun pentru la urmă! Știți vorba aia cu „eu sunt o fată simplă”? Ei bine, mi-am luat o brioșă, cel mai frumos desert din vitrină din punctul meu de vedere și nu am dat greș. Pe lângă faptul că vorbim despre un desert extrem de apetisant, de un roșu cum nu am mai văzut până acum, mai avea și cocos, ciocolată albă și o cremă absolut delicioasă la care mă gândesc și acum.

Pe lângă monoporțiile delicioase, cei de la laborator creează torturi pentru mai multe ocazii și trebuie să le vezi pentru că sunt cu adevărat speciale!

Situată central, la un minut de Universitate, cofetăria este locul perfect unde să mănânci ceva bun între cursuri sau unde să te bucuri de finalul unui examen. De asemenea, pentru cei mici este un adevărat paradis având în vedere toate bunătățile pe care le poți vedea în vitrine!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.