Publicitate

Despre pachete de acasă

Pentru mine, la fel ca pentru toți oamenii de pe planeta asta, perioada pandemiei a fost una grea, din care nu am înțeles nimic. Într-o zi mergeam la muncă, hoinăream prin magazine, iar în ziua următoare m-am trezit închisă într-o casă minusculă care trebuia să țină loc și de spațiu pentru muncă și pentru relaxare și pentru dormit, mâncat&restul.

În perioada aceea munceam zi și noapte. Țin minte că stăteam și le corectam copiilor lucrările în paint pe la miezul nopții pentru că eram extraordinar de plictisită și, având în vedere că nu ieșisem deloc la aer, nu aveam somn mai niciodată. Dar pe lângă plictiseală și muncit non stop de parcă mi s-ar fi făcut o statuie în fața blocului pentru cel mai muncitor locatar, cel mai greu mi-a fost pentru că nu mă mai întâlneam cu familia și prietenii.

După primul Paște sărbătorit pe zoom, simțeam că apartamentul era și mai mic și voiam extraordinar de tare să mă văd cu oamenii importanți din viața mea. Mi-era dor de mâncarea mamei și de serile în care ne aranjam frumos și petreceam cu prietenii jucând jocuri și mâncând prăjituri!

Într-una din zile mama mă tot întreba care e cea mai bună de curierat național pentru că avea nevoie la muncă. Ei bine, discuția a fost una foarte rapidă și recunosc că am uitat de ea după cinci minute. Dar după 2 zile a sunat interfonul. Să ne amintim: nimeni nu se vedea cu nimeni! Am deschis și am avut primul contact cu un alt om după vreo câteva săptămâni. Iar omul acela aducea bunătăți de la mama. Sincer, parcă îmi venea să plâng! Momentul ăla a fost unul dintre cele mai frumoase din toată pandemia, m-am simțit puțin mai aproape de casă și de viața mea obișnuită.

Plus că, mi-am adus aminte cât de mult îmi plăcea să dau comenzi online (Andrei NU a fost încântat deloc, dar am explicat-o ca fiind un fel de terapie pentru suflet). Zilele respective am mai primit câteva colete cu haine – pe care să le port în casă pentru că afară încă nu puteam ieși -, dar nici nu mai conta!

Zilele acelea m-au făcut să îmi dau seama cât de important este că trăim într-o societate în care lucrurile vin atât de rapid la ușă. Că poți trimite un pachet de acasă și el să ajungă la tine și să-ți facă după amiaza mai bună, să îți dea un imbold să poți continua o săptămână de muncă grea!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.