Publicitate

Roxana Vancea, imaginea colectiei de bijuterii Empoli Jewelry

Frumoasa Roxana Vancea este vedeta pictorialului celei mai noi colectii de bijuterii a brandului Empoli Jewelry. Sexy, spontana, plina de umor si cu o silueta de invidiat, Roxana Vancea si-a aratat latura seducatoare si provocatoare,.

Pentru un designer, o bijuterie nu se naste doar dintr-o experienta estetica. Bijuteriile trebuie sa reprezinte un model de frumusete functionala si un accesoriu perfect pe conturul corpului uman.

Noua campanie Empoli Jewelry reflecta frumusetea si senzualitatea in sclipiri de diamante. Imaginea unei femei sofisticate, senzuale si elegante a fost oglindita in lentila magica a aparatului foto ghidat de fotograful Darius Dubreu.

“Gratie elegantei ei naturale si libertine, Roxana Vancea este intruchiparea perfecta a acestui brand de bijuterii fine. 

Brandul Empoli Jewelry acopera toata gama de bijuterii atat pentru femei cat si pentru barbati. Brandul este legat la baza de numele orasului italienesc Empoli – locul de unde a fost achizitionata prima bijuterie prezenta in magazinul nostru.

In acest moment, produsele brand-ului se pot achiziona din Bucuresti, magazinul Obor. Urmand ca in viitorul apropiat sa mai deschidem inca doua magazine.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.