Evenimente&Loisir

3 motive pentru care trebuie să ajungi la The Harp&The Harp Bakery

Aa venit perioada aia din an pe care eu o urăsc extrem de mult. Care? Sesiunea. Momentul ăla în care trebuie să le spun „nu” evenimentelor și să mă concentrez pe învățat, proiecte și muncă. Norocul meu este că anul ăsta sunt puțin mai liberă, dar în fiecare zi când stau închisă în casă apare aceeași întrebare: eu ce mănânc azi? Dacă în zilele obișnuite prefer să gătescc ceva rapid și să mă reapuc de treabă, în weekenduri iau localurile la pas și încerc să găsesc lucruri bune de mâncat. Asta s-a întâmplat săptămâna asta când am vrut să încerc iarăși produsele celor de la The Harp&The Harp Bakery. Am mai trecut pragul acestor localuri, dar de data asta am vrut să mă bucur de o masă de prânz împreună cu Andrei, lucru care este dedstul de rar la noi din cauza programului încărcat. Astăzi îți prezint 3 motive pentru are trebuie să ajungi la The Harp&The Harp Bakery.

Te poți bucura de atmosfera englezească în centrul Bucureștiului

Nu am ajuns niciodată în acea parte a lumii, dar Andrei călătorește foarte deds în Anglia așa că mereu mi-am dorit să înțeleg de ce este el atât de îndrăgostit de acel loc. Aceste două localuri sunt perfecte dacă vrei să te simți ca într-un pub londonez. Dacă ai trecut pe la Piața Unirii este imposibil să nu fi văzut fațadele din lemn și gemurile mari. Dacă treci pragul ceclor două restaurante, rămâi mut de uimire. Designe-ul interior te va lăsa fără cuvinte. Te vei simți imediat ca și cum ai pășit undeva departe de capitală. Tablourile, cărțile, luminile și toate obiectele decorative sunt alese cu bun gust și aranjate în așa manieră încât să te facă să te simți super confortabil. Noi am ales să stăm la geam atât la The Harp&, cât și la The Harp Bakery pentru a putea vedea Bucureștiul dintr-o altă perspectivă. Dacă ești fanul locurilor de poveste, trebuie neapărat să ajungi aici.

Porțiile de mâncare  sunt uriașe

Așa cum ți-am spus, am ajuns la The Harp pentru prânz, într-o zi frumoasă de duminică. Eu mi-am comandat celebrul dish de fish&chips, iar Andrei cecl mai mare hamburger pe care l-am văzut până acum. În momentul în care comanda a venit la masă am spus doar atât „eu nu pot să mănânc atât”. Și am avut dreptate! Porțiile sunt extrem de mari, iar prețurile mi s-au părut a fi corecte pentru ceea cce am comandat. În plus, tot ce am mâncat a fost extrem de delicios, iar Guinness-ul este la el acasă. În plus, îți vâmnd un pont: cartofii prăjiți sunt dumnezeiești și trebuie neapărat să îi încerci.

Îți plac dulciurile? Aici e locul tău

Eu nu sunt o fană a dulciurilor. Da, acum o să sari și o să-mi spui că nu știu cce pierd. Ideea este că mănânc prăjituri, dar nu termin mai niciodată o porție. La The Harp am încercat un cheescake extrem de bun, dar supeeeer dulce pentru mine, deși Andrei a spus că este cacntitatea perfectă de dulce. În plus, pe 24 ianuarie, când a fost zi liberă, am încercat dulciurile de la The Harp Bakery despre care nu pot să zic decât: wow! Prezentarea lor este demențială și te trezești în fața vitrenei că nu ai idee pe care să o comanzi (da, la noi a durat ceva). Un mic pont ar fi ca atunci când mergi să mănânci prăjituri să comanzi și un Energy Boost, o băutură răcoritoare ce conține mere, portocale, morcovi și ghimbir care va mai tăia din dulceața prăjiturilor.

Pentru mine aceste două localuri au fost o experiență cu adevărat plăcută și sunt sigură că să revin acolo pentru a încerca și micul de jun care sună tare delicios.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.