Evenimente&Loisir

Am fost cu fetele la #BoysNightOut by Trick Zone

Săptămâna trecută cei de la Trick Zone și-au deschis porțile și au avut primul eveniment de tip #BoysNightOut. Pentru că eu și fetele nu am vrut să lipsim ne-am însoțit prietenii bloggeri la eveniment, nu ne-am fi dorit să se distreze fără noi, nu-i așa? Deși atunci când am ajuns păream toate destul de rupte de realitatea jocurilor, ne-am dus tiptil spre console și am zis să încercăm câteva dintre jocurile pe care cei de la Trick Zone ni le-au pus la dispoziție.

Dacă te întrebi cum a fost îți spun doar că noi am fost destul de uimite să vedem că avem skilluri foarte bune în ceea ce privește Mortal Kombat și foarte repede am început să îi batem pe băieți. Știi tu vorba aia cu în spatele unui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică? Ei bine, așa este dacă te gândești că ne-am duelat ore întregi cu băieții și am avut destul de multe victorii.

Ceea ce trebuie să știi despre Trick Zone este că este singura sală de jocuri din Centrul Vechi și că odată ce îi pășești pragul vei intra în lumea gamingului online cu Playstation PS4 Pro și Xbox One. În cele cinci camere destinate relaxării vei găsi televizoare cu diagonala de 128 cm și rezoluție 4K, dar și un proiector (în sala VIP) care te vor face să petreci ore bune duelându-te cu prietenii tăi.

Printre jocurile pe care le poți înerca se află și GTA, NFS, Mortal Kombat, UFC, Battlefield, FIFA. Dacă ești prin definiție un iubitor de board games nu îți face griji. Cei de la Trick Zone îți pun la dispoziție jocuri precum Monopoly, șah, table sau rummy, toate acestea pentru a petrece câteva ore împreună cu prietenii tăi.

Pentru un #BoysNightOut așa cum trebuie, fie că este vorba de o ieșire în oraș cu prietenii sau chiar o zi naștere, contactați cu încredere TrickZone pe facebook sau site.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.