Publicitate

Zen Sushi – locul unde poți să servești mâncare de post

Eu despre sushi știam, acum câțiva ani, că este o combinație de orez cu pește. Și atât, cam aici se opreau cunoștințele mele despre bucătăria asiatică. E adevărat că mai știam câte ceva despre supele lor pe care le mânca o prietenă în liceu, dar cam atât.

Am ajuns la Zen Sushi de câteva ori de când m-am mutat în București și pot să îți spun că locul ăsta îți rămâne cu adevărat în minte. Cel pe care îl frecventez se află la o aruncătură de băț de Romană și face trecerea între orașul nostru aglomerat și liniștea pe ccare cu toții ar trebui să o avem atunci când ieșim în oraș la cină.

Aici am descoperit pentru prima dată sushi și am aflat că nu este doar cu pește. Aviz celor care țin post: există sute de combinații de sushi cu legume absolut delicioase care  merită încercate.

În plus, supele asiaticilor sunt extrem de bune și sățioase. O masă reușită poate începe cu un Pork Ramen și apoi să continue cu un mix de sushi. Spre exemplu, dacă nu vrei să mănânci pește, aici găsești un set vegetarian cu avocado nigiri, campio maki, shitake make, castravete make și tacuan maki. Poate că unele dintre denumiri nu-ți sunt familiare, dar crede-mă că toate sunt delicioase și merită să fie încercate.

Ca desert, Banana maki este to die for! Un desert crocant și extrem de dulce pe care trebuie să îl încerci măcar o dată. La Zen Sushi acest desert se poate comanda și fără sosul de ciocolată pentru cei ce țin post.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.