B-Cure Laser si durerea dispare

0 Comments

B-Cure Laser comercializează, la nivel internațional, o serie de dispozitive medicale destinate opririi durerilor și vindecării surselor acestora, prin stimularea mecanismelor naturale de refacere a organismului, prin întărirea comunicării intercelulare și prin favorizarea circulației sangvine. Produsele, dezvoltate și brevetate în Israel, constituie o inovație în domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) și sunt destinate uzului casnic. Aparatele sunt certificate ISO, CE 0197 și recunoscute datorită eficienței în rezolvarea problemelor medicale ortopedice și musculare în condiții de siguranță, fără riscuri și efecte secundare. 
Gabriela Vîlcea, manager B-Cure Laser Romania, ne oferă răspunsuri referitoare la cele mai frecvente întrebări pe care le au clienții noștri legate de tratamentul teraputic.

Cum a schimbat B-Cure Laser modul de tratare a durerilor?
Durerile acute și cronice nu se mulează după programările la cabintele de specialitate. Deseori apar noaptea și sunt atât de intense încât nu permit deplasarea imediată. Spre exemplu, dacă cineva suferă de hernie de disc și apare brusc o inflamație severă, îi va fi aproape imposibil să se ridice din pat, iar atunci asteaptă să-i treacă pentru a se putea deplasa la doctor. Datorită B-Cure Laser, România se află în prezent pe harta țărilor avansate în care gestionarea durerii poate fi facută acasă. Nu este nici realist, nici productiv ca principala grijă atunci când apar durerile să fie să te deplasezi la doctor. Dispozitivul nostru medical integrează tehnologia laserului rece, este certificat pentru folosirea acasă, este natural, nu este periculos (nu necesită ochelari și/sau mânuși de protecție în timpul funcționării) și nu are contraindicații, fiind ideal și pentru persoanele cu afecțiuni asociate (cardiaci, diabetici, hipertensivi, cu proteze, pacemaker etc).

Care este principiul de funcționare a dispozitivului B-Cure Laser?
Principiul de funcționare a produsului B-Cure Laser este simplu: stabilești durata tratamentului și aplici direct și perpendicular pe piele. De restul se ocupă aparatul. Conform studiilor, doza optimă este de 6 minute per punct dureros. Spre exemplu, în cazul în care suferi de dureri de genunchi sau gonartroza, protocolul de tratament constă în a pune unda laser în 3 puncte (în laterale și în spatele genunchiului, pe țesuturile moi, nu pe oase). 

Cât timp durează până se observă o îmbunătățire a stării de sănătate?
Rezultatele pozitive apar dupa o perioadă cuprinsă între 3 zile și 3 săptămâni, în funcție de gravitatea problemei. Deși în majoritatea cazurilor răspunsul la tratament are loc în primele zile  (uneori chiar după prima sau a doua ședință), există situații în care trebuie sa te înarmezi cu multă răbdare. 

Eficacitatea B-Cure Laser a fost demonstrată clinic?
Peste 2.000 de publicații și mai mult de 100 de studii clinice au demonstrat efectele benefice ale tehnologiei LLLT în tratamentul durerii, în special în cazul afecțiunilor ortopedice, inflamațiilor, accidentărilor sportive și rănilor. Referitor la dispozitivele medicale B-Cure Laser, eficacitatea a fost dovedită în 5 studii clinice, iar alte 5 se află în desfășurare. Spre exemplu, o cercetare științifică realizată la Universitatea Sapienza (Roma, Italia) a inclus 90 de pacienți, iar rezultatele au evidențiat faptul că produsele B-Cure Laser sunt la fel de eficiente în tratamentul durerilor precum medicamentele.

Tratamentul B-Cure Laser este sigur de folosit acasă?
Da. Terapia B-Cure Laser este naturală, non-invazivă și nu are efecte secundare. Aparatele pot fi folosite de oricine, indiferent de vârstă. Tratamentul B-Cure Laser poate fi aplicat indiferent dacă iei pastile pentru diverse boli (afecțiuni cardiace, tensiune) ori dacă ai proteze la diverse articulații sau pacemaker. Uneori, în timpul terapiei B-Cure Laser, poți simți o „răscolire” a durerii; aceasta este normală în procesul de îmbunătățire a stării de sănătate și va disparea în câteva zile. 

  1. B-Cure Laser este periculos? Radiază?
    Nu. Dispozitivele medicale B-Cure Laser încorporează tehnologia laserului terapeutic de intensitate joasă. Nu încălzește și nici nu răcește zona pe care se aplică tratamentul. Terapia B-Cure Laser este naturală, non-invazivă și este sigură de folosit de oricine, la orice vârstă. De asemenea, n-ai nevoie de ochelari și mânuși de protecție în timpul tratamentului.
  2. În România, un pacient poate merge la proceduri o dată la 6 luni, pe o perioadă de maximum 10 zile. Datorită ședințelor la cabinetele specializate, clienții au remarcat beneficiile utilizării laserului, dar fiind o tehnologie avansată și costisitoare, nu-și permiteau achiziția unui astfel de aparat. Un alt impediment îl reprezenta și faptul că erau necesare studii pentru buna aplicabilitate și manevrabilitate. Însă, în anul 2009, o firmă din Israel a reușit să incorporeze această tehnologie inovatoare într-un dispozitiv medical portabil, ce poate fi folosit de oricine în confortul propriei locuințe.


Elena Diaconeasa: „În prezent, aceasta este afectată dorsal, lombar și cervical. Eu sunt o persoană activă, cu dorință de viață și nu suport nici măcar ideea de a fi imobilizată la pat. Vreau să am capacitatea de a-mi rezolva zilnic lucrurile propuse, fără a fi împiedicată de durere. În plus, am și un cățeluș, ce trebuie plimbat. La început se deplasa sprijinindu-se pe un baston, apoi pe două bastoane, ulterior a devenit dependentă de un cadru, iar la final tot ce a mai putut face a fost doar să se așeze pe marginea patului. Eu nu-mi doresc pentru mine o astfel de soartă. Am aflat de B-Cure Laser după niște puseuri cumplite de durere la coloană, genunchi și călcâiul piciorului stâng, ceea ce mi-a făcut imposibilă deplasarea. Atunci m-am decis să-l încerc! După numai 5 zile, perioada în care l-am folosit de două ori pe zi, durerea de la călcâi a dispărut complet și n-a mai revenit.”

Ștefan Dumitru, din Argeș: „Am cumpărat aparatul pentru soție, pentru că o dureau picioarele rău de tot, șoldul și până jos în tălpi, nu putea să meargă, fapt pentru care trebuia să se oprească în loc timp de un minut pentru a-și recăpăta forțele și continua activitatea. Dupa 10 zile de tratament nu mai are dureri aproape deloc. Laserul este extraordinar de bun și îi îndemn pe toți cei care au dureri să-l cumpere”.

Accesează site-ul www.b-cure-laser.ro sau sună la 021.9092 pentru a intra în legatură cu un specialist B-Cure Laser și a stabili împreună cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.