Publicitate

Tehnologia laser, soluția modernă pentru durere


Dacă până acum n-ai aflat de terapia laser, este momentul să faci cunoștință cu B-Cure Laser, care a impus noi standarde în ceea ce privește tratarea durerii și vindecării sursei acesteia. Aparatul folosește tehnologia Soft Laser, având capacitatea de a pătrunde adânc în țesuturi, stimulează mecanismele naturale de vindecare ale corpului și eliberează endorfine (responsabile de ameliorarea durerii). Dispozitivul a primit aprobare medicală în multe țări la nivel mondial, oferind soluții pentru o gamă largă de dureri. Mulți pacienți l-au încercat deja și și-au recăpătat mobilitatea. Soluțiile pe care le utilizezi acum pentru tratarea durerii nu au rezultatele pe care le dorești? B-Cure Laser – niciodată n-a fost mai simplu să elimini durerea din viața ta! 
Gabriela Vîlcea, manager general B-Cure Laser Romania, ca urmare a solicitărilor primite din partea clienților, oferă informații despre cele mai comune afecțiuni ortopedice, despre durerile și inflamațiile asociate cu acestea și despre felul în care aparatul B-Cure Laser poate reprezenta o soluție eficientă de tratament. 

Care sunt avantajele pe care ar trebui să le cunoaștem despre terapia laser? Reduce durerea și inflamația fără efecte secundare? 
Terapia cu laser utilizează un proces numit fotobiomodulare. Fotonii intră în țesut și interacționează cu complexul citocromului c în cadrul mitocondriilor. Această interacțiune declanșează o cascadă biologică a evenimentelor care conduce la o creștere a metabolismului celular și la scăderea atât a durerii cât și a inflamației. Spre deosebire de medicamente, terapia cu laser reduce durerea fără efecte secundare nedorite. De asemenea, este important să subliniem faptul că pacienții au raportat ameliorarea durerii de lungă durată. În timp ce numărul de tratamente necesare poate varia în funcție de acuitatea afecțiunii, mulți pacienți beneficiază de o ameliorare de durată după numai câteva tratamente.

  1. Aparatul poate fi utilizat pentru durerile acute și cronice?
  2. Atunci când se tratează condițiile acute cu terapie cu laser, este deosebit de eficient atunci când este administrat cât mai curând posibil după leziune (presupunând că nu există hemoragie activă). Cu cât este mai rapidă inflamația și procesul de vindecare poate începe, cu atât mai bine. În caz de leziuni acute, terapia cu laser ajută la restabilirea mai rapidă a funcției normale a corpului.

În cazul afecțiunilor cronice, terapia cu laser este folosită cel mai adesea pentru a ajuta la combaterea durerii persistente și a inflamației. Noul lasereste utilizat de clinicieni pentru a reduce rapid inflamația la pacienții care suferă de dureri cronice. Acest laser de terapie este deosebit de bine adaptat pentru tratarea afecțiunilor cronice, deoarece permite medicilor să trateze o zonă mai largă de interes, în timp ce încă mai livrează doze relevante terapeutic.

Tratamentele pot fi personalizate pentru diverse afecțiuni?
Laserele cu intervale de putere mai mari oferă opțiuni de tratament versatile. Un laser care poate fi setat să funcționeze de la 0,5 W până la 25 W, permite flexibilitatea clinicianului de a trata ieșirea scăzută și lentă sau la maxim.
Disponibilitatea mai multor capete de tratament oferă o flexibilitate suplimentară pentru medic. Sistemul, de exemplu, dispune de 5 capete de tratament diferite, fiecare conceput pentru a facilita livrarea optimă în diferite scenarii. Este important să aveți mai multe opțiuni de livrare pentru a vă asigura că metoda de difuzare corespunde în mod corespunzător situației. De exemplu, atunci când se tratează proeminențe osoase, se recomandă o metodă de tratament fără contact. Capurile de tratament de dimensiuni diferite pot fi, de asemenea, avantajoase pentru administrarea de tratamente care necesită niveluri diferite de precizie. Software-ul avansat este un alt instrument care ajută la personalizarea tratamentului.

Cât de repede apar rezultatele?
Tratamentele sunt rapide, de obicei 5-10 minute, în funcție de dimensiunea, adâncimea și acuitatea condiției tratate. Laserele cu putere ridicată sunt capabile să furnizeze multă energie într-un mic interval de timp, astfel încât dozele terapeutice sunt obținute rapid. 
Care este părerea clienților după achiziționarea aparatului B-Cure Laser?
Sofrone Maria:„Am cumpărat acum o lună aparatul. L-am primit pe 17 decembrie, iar pe data de 18 am început tratamentul. Mijlocul mă durea foarte, foarte tare, iar din acest motiv am zis să fac o comandă. Durerea mi se lăsa ușor pe picioare, iar de 3 saptămâni m-am vindecat. Nu mai am absolut nimic. B-Cure Laser este o bijuterie, simt că mi-ar fi intrat doctorul în casă. Îl recomand tuturor telespectatorilor, din tot sufletul, îi îndemn să facă un efort să achiziționeze acest laser care vindecă orice durere. Merită toată pensia mea pe 3 luni de zile. Mi-a adus o mare bucurie acest tratament terapeutic care face minuni. Sunt foarte mulțumită”.

Teaca Viorica, Onesti, Bacau: „Am o părere foarte bună despre B-Cure Laser. L-am achiziționat acum 2 luni, am diverse probleme de sănătate precum coxatroză, gonartroză la genunchi și ciocuri la călcâie. Am fost operată și de hernie de disc. Am folosit aparatul timp de 3 săptămâni, iar în acest interval de timp, am scăpat de cele 4 probleme. Acum nu-l mai folosesc, mi-au trecut durerile, iar de 2 zile l-am folosit pentru zăbală la gură (inflamație cutanată localizată la comisurile buzelor). Sunt foarte mulțumită, am fizioterapia la mine acasă, nu mai este nevoie să mă mai deplasez nicăieri. I l-am recomandat inclusiv fiicei mele, si ea este multumită de rezultatele obținute”.

Pentru detalii suplimentare, accesați site-ul: https://www.b-cure-laser.ro 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.