Beauty

Despre bijuterii și locurile unde poți găsi mici comori

Îți aduci aminte cântecul ăla cu „Diamonds are a girl’s best friends”? În ceea ce mă privește, se potrivește doar pe jumătate. Mie chiar îmi plac accesoriile și, deși prefer să nu le port pe toate în același timp, colecționez tot felul de inele și lănțicuri de când mă știu. În ceea ce privește stilul meu de zi cu zi, obișnuiesc să port destul de puține bijuterii. Cele două brățări de la mâna dreaptă sunt nelipsite, era o perioadă în care nici ceasul nu îmi lipsea. Acum am dezvoltat o mică mare pasiune pentru inele. Dar astăzi nu îți vorbesc despre colecția mea, ci despre un loc unde bijuteriile sunt lucrate cu dragoste, Julis Bijoux.

Pe site-ul Iuliei am ajuns acum câteva săptămâni din întâmplare. O prietenă comună mi-a spus despre micile opere de artă pe care ea le face. Am decis că ar trebui să  le dau o șansă. Eu mi-am comandat mai multe bijuterii (pe care le poți vedea în pozele din articol) dintre care câteva inele, un lănțișor, o pereche de cercei (pe care o să ți-o arăt de Crăciun!) și niște broșe.

Când eram în liceu aveam o prietenă care încerca să facă astfel de bijuterii. Deși încă mai am câteva dintre lucrurile pe care mi le-a făcut în acea perioadă, trebuie să recunosc că noile mele achiziții m-au impresionat destul de mult. Materialele nu se uzează de la prima purtare (așa cum se întâmplă cu multe bijuterii care nu sunt din metale prețioase). În plus, prima mea reacție atunci când le-am văzut a fost: wow!

modele

Modelele sunt variate și poți să alegi de la inele simple, extrem de rafinate și mici ca dimensiuni, la bijuterii masive, numai bune pentru a ieși în evidență cu ținuta ta. Așa cum am spus, eu nu sunt adepta bijuteriilor mari, așa că toate cele pe care mi le-am luat sunt fine, destul de simple și se pot asorta foarte ușor la diverse outfit-uri.

Spre exemplu, zilele acestea am purtat o maletă neagră căreia i-am adăugat lănțișorul cu bufniță. Inițial l-am comandat doar pentru a îmi aduce aminte de adolescență. De acea perioadă în care toate lucrurile mele aveau desenate pe ele bufnițe. Dat odată cu acest styling am descoperit că o bijuterie bine plasată nu are cum să dea greși.

Din punctul meu de vedere, aceste bijuterii sunt numai bune pentru perioada care urmează! Mă refer la toate sărbătorile care se apropie. Îți spun că nu prea ai cum să dai greși cu un accesoriu simplu și de efect sau colorat și masiv atâta timp cât îl faci cu dragoste.

Dacă vrei să aflii mai multe despre Julis Bijoux poți intra pe:

Site

Instagram

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.