Publicitate

Ce faci când ai epuizat toate ideile de cadou?

Cred că asta este întrebarea pe care cam toți ne-o punem în fiecare decembrie. Vorba fie între noi, de la începutul lui noiembrie eu tot fac cumpărături (online marea majoritate) pentru Crăciun. Primele comenzi au fost cele mai ușoare, m-am asigurat că am cadourile pentru părinți. Nu a fost greu pentru că în fiecare an am o listă pe care adaug sau din care tai elemente în funcție discuțiile pe care noi le avem.

Au urmat bunicii și prietenii, să le spun noi. Nu am întâmpinat neapărat probleme pentru că iei cadourile acelea clasice: o pereche de pijamale, un vinil pe care și-l doresc de mult timp, o carte interesantă. Categoria aceasta e uneori și cea care îmi place cel mai mult: ai de unde alege!

Apoi au venit prietenii foarte apropiați. Și aici a intervenit adevărata problemă. Ne știm de mulți ani, am petrecut Crăciunul împreună mai mereu așa că și ideile de cadouri s-au cam dus. Mai râdem din când în când și ne tachinăm că iar cumpărăm papuci de casă?

Anul ăsta am vrut să rup puțin tradiția, dar condițiile nu m-au lăsat să iau nici bilete la concerte sau piese de teatru. Așa că am rămas într-o MARE pană de idei. Asta până am fost salvată de un spiriduș!

Zilele trecute am primit unul dintre cele mai drăguțe cadouri de până acum. Spun asta pentru că a venit de la o persoană cu care colaborez de mulți ani și care a spus că știe că în ultimele 2 luni am muncit și câte 12 ore pe zi, așa că e timpul să iau o pauză și să mă îndulcesc. Coșul din poza de mai jos a fost devorat la propriu ăn 15 minute. Dacă e ceva ce îmi lipsește din copilărie, acel lucru este cozonacul făcut de bunica. Cozonacul ăla pentru care se trezea de la ora 4 dimineața și care nu rezista prea mult.

Ei bine, coșul pe care l-am primit de la The Gift Idea a fost mi-nu-nat și chiar nu cred că există un alt cuvânt mai bun care să descrie experiența. A fost simplu, cu multă cacao, iar gustul a mers perfect cu vinul roșu din coș. În plus, cadoul meu a conținut și un glob numai bun de pus în bradul pe care anul acesta l-am făcut (mult) prea devreme.

De ce cred că ăsta e tipul ăla de cadou salvator? Pentru că poți alege din mai multe variante, în funcție de buget și în funcție de preferințele persoanei căreia vrei să îi pregătești surpriza. În plus, cadoul ajunge atât de frumos împachetat încât orice iubitor de fotografii va fi mai mult decât încântat să îl adauge în poza de Crăciun!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.