Publicitate

UN STROP DULCE, CAT UN ZAMBET !

Siropurile noastre au concentratii de fruct variabile si le gasiti intr-o varietate de arome. Compania noastra produce cu atentie siropuri delicioase inca din 2003. De 12 ani colaboram cu success cu majoritatea hypermarketurilor din Romania si investim constant in utilaje de cea mai buna calitate, iar concentratele folosite sunt atent selectionate. Printre calitatile produselor noastre se regasesc:

Extracte Naturale – produsele noastre folosesc suc obtinut din concentrate naturale.

De 17 Ani Delicios – producem cu drag inca din 2003 folosind utilaje de ultima generatie.

Origini Controlate – gamele de sirop BIO sunt produse cu ingrediente din culturi ecologice.  Vitamine In Pahar – pline de vitamine si delicioase pana la ultima picatura.

Drop BIO  O noua gama de siropuri Drop este acum disponibila si pentru achizitia online. Siropurile Drop sunt pasteurizate si contin ingrediente 100% BIO: zahar, continut ridicat de suc de fruct si sirop de aronia provenite din culturi ecologice.
Siropurile Strop  Incercati noile siropuri strop preparate la rece ! Acestea sunt pasteurizate, nu contin conservanti, coloranti sau arome artificiale si au o concentratie minima de fruct de 30%. Le gasiti intr-o varietate extinsa de arome inclusiv cele de fragute, pere si cirese negre. Indiferent de preferinte vor fi delicioase si racoritoare pana la ultima picatura!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.