În sfârșit mi-am creat propria grădină cu flori!

Andreea Mihăilă  > Publicitate >  În sfârșit mi-am creat propria grădină cu flori!
0 Comments

Bună dragilor! Poate nu mulți dintre voi știați asta despre mine, însă iubesc plantele și florile, iar de foarte mult timp mi-am dorit să îmi pot crea propria seră sau grădină mică. Pentru că îmi doresc ceva care să fie un mic colț de natură, mi-am dat seama că acest vis al meu trebuie împărtășit și cu voi, pentru că puteți să vă bucurați de aceleași rezultate. Chiar nu contează dacă locuiți la casă sau la bloc, puteți avea propria grădină!

De Black Friday mi-am făcut temele și am găsit magazinul perfect de unde să cumpăr

Așa cum vă spuneam, am început căutările pentru a vedea cum pot să fac această mică grădină cu flori, mai ales că afară nu mai este vară, iar spațiul pe care îl am disponibil este limitat. Am început să mă documentez despre parte tehnică, înainte de toate. Vă sfătuiesc să faceți la fel, pentru ca rezultatele sa fie exact pe măsura așteptărilor voastre. 

Există mai multe variante, însă eu mi-am dorit și ceva care să aibă o estetică plăcută și care să meargă cu designul interior al casei. Așadar, am ales una dintre cele mai simple variante. Am găsit pe la cunoștințe o lădiță de lemn, ca acelea de la magazine unde se pun fructele și legumele. Evident, că nu va ține pământul pe care îl voi pune, așa că a trebui să apelez la o folie de celofan.

Așadar, am pus într-o parte a livingului cutia, am pus folia, iar acum a venit partea cea mai complicată. După cum sigur știți deja, sunt o mulțime de magazine atât online, cât și fizice care oferă semințe pentru flori și plante, numai că eu îmi doream ceva mult mai special. Așa că am început să caut… Pentru mine este mult mai simplu să dau o comandă online, din cauza programului destul de încărcat pe care îl am. 

Totuși, după multe căutări, am găsit magazinul Hectarul.ro și am observat că efectiv au o mulțime de produse și accesorii pentru bucătărie de care eu am nevoie. Mai mult decât atât, au o selecție foarte mare de plante decorative. Am nimerit super bine, pentru că urmează promoțiile de Black Friday cu o reducere maximă de de până la 70% și se anunță că vor fi incluse toate categoriile din site. Așa că eu mi-am făcut frumos lista cu lucrurile pe care vreau neapărat să le achiziționez!

Așadar, sper că v-au ajutat aceste informații, iar dacă o mică grădină cu plante și flori vă inspiră, acum puteți să o faceți și voi!

Sursa foto: Unsplash.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.