Publicitate

Obsentum deschide al patrulea boutique de parfumerie de nișă din București

După Băneasa Shopping City, urmează să își deschidă un nou boutique în centrul comercial AFI Cotroceni, din București. 
Noul spațiu completează rețeaua celor 6 parfumerii de nișă ale brandului, va ocupa o suprafață de 180 mp și va fi deservit de o echipă de 6 brand ambasadori.
Obsentum AFI este cel de-al patrulea boutique al brandului din capitală și le va oferi clienților săi acces către toate experiențele Obsentum.
Și aici, Obsentum va continua să răsfețe cu o listă exclusivistă de branduri precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri notorii precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati dar și nume noi, ca Nishane sau True Grace. Boutique-ul oferă și o zonă dedicată de beauty (make-up, grooming şi skincare) susţinută de branduri de lux ca Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, Emma Hardie și Grown Alchemist, cât şi o zonă de parfumuri ambientale, precum Dr. Vranjes, Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London. 
“Avem o nouă adresă, în AFI, pe care o inaugurăm acum pe 5 august, când deschidem Obsentum cu numărul patru din București, și pentru că avem o listă impresionantă cu cele mai excepționale nume din industrie, dar și ca să ne apropiem mai mult de toți cei care aleg experința Obsentum, tocmai pentru că au făcut o pasiune pentru parfumurile de nișă, pe care le deținem în portofoliu.” declară Ana Pintilie, Marketing Director.
Strategia de dezvoltare a brandului Obsentum presupune, de asemenea, și deschiderea, în cel mai scurt timp, a unui nou boutique de parfumerie în Timișoara. 
Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free plecări internaţionale a Aeroportului Otopeni şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman).
În Bucureşti, Obsentum era prezent până acum cu trei spaţii, două localizate în zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecări Internaţionale şi Plecări Interne, iar cel de-al treilea în Băneasa Shopping City.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.