Publicitate

The A, cel mai modern și de lux beauty center din București, s-a deschis!

Vedete, artiști și oameni de televiziune au respectat dress code-ul serii, Black with a touch of gold, și au participat la deschiderea celui mai de lux beauty center din București.

Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici, Alina Pușcău, Gianina Ilieș, Nicoleta Nucă, Iulia Pârlea, Ana Pîrvulescu și multe alte vedete autohtone au sărbătorit cu mare fast deschiderea The A, un beauty center de lux, extrem de modern și unic la noi din punct de vedere al conceptului și serviciilor oferite.

Strada Berna numărul 7 a devenit cel mai hot loc din București! Vila în stil neo-baroc, ce poartă semnătura arhitectului armean Emil Călinescu, găzduiește acum The A, cel mai nou și modern salon deschis de către Miruna Mocanu, o tânără antreprenoare care își dorește să le ofere bucureștenilor servicii de lux, să îi răsfețe cu adevărat pe toți cei care trec pragul salonului The A și să dovedească că și în România pot exista saloane de talie internațională.

„Conceptul The A este, în primul rând, despre a oferi o experiență completă, de la servicii și produse premium, până la zone de relaxare exclusiviste într-un cadru intim și cu un vibe pozitiv. The A este dedicat femeilor care știu cât este de important să se îngrijească și să folosească produse de cea mai bună calitate, combinate într-un ritual personalizat. Este un proiect de suflet pentru mine și echipa de profesioniști pe care o am alături.” – Miruna Mocanu, owner The A

The A este un beauty center ce își dorește să ofere o abordare naturală și holistică a frumuseții, să ofere servicii la cel mai înalt nivel, într-un locație spațioasă și luminoasă. Misiunea The A este ca fiecare client al salonului să își încarce bateriile și să aibă parte de o experiență de neegalat, de fiecare dată. Fiecare vizită la The A este o mini-vacanță de la cotidian, un repaos în care clienții își refac energia și se re-îndrăgostesc de viață. 

La The A folosim exclusiv produse de cea mai înaltă calitate, care nu sunt cu ușurință la îndemâna tuturor. Pentru tratamentele de îngrijire a tenului folosim produse de medical spa de la branduri recunoscute internațional. De exemplu, Biologique Recherche, care ne sunt parteneri prin intermediul institutului Biologique Recherche România, produsele Augustinus Bader si tratamentul Ionixlight.” – Miruna Mocanu, owner The A

The A oferă servicii complete de înfrumusețare, la cele mai înalte standarde, tratamente de îngrijire a pielii bazate pe știință, consultații individuale și tratamente personalizate. Tot ce înseamnă frumusețe, într-o singură locație!

Vedetele prezente la marea deschiderea a The A au fost răsfățate cu băuturi fine și mâncare desăvârșită, în acorduri de saxofon. Locația a fost neîncăpătoare pentru vedetele și influencerii, care nu au dorit să rateze momentul în care salonul și-a deschis oficial porțile și nu au părăsit vila din Berna 7 până târziu în noapte. 

Partenerii evenimentului au fost Bottega, Biologique Recherche, Nashi, Kerastase, L’Oreal și Nissa care au făcut din eveniment unul cu adevărat special. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.