Publicitate

Trei cadouri pe care le poți achiziționa pentru ziua ei

Mi-a plăcut întotdeauna să fac cadouri, dar dintr-un anumit motiv, de multe ori mă trezesc cu o lipsă de idei îngrozitoare. Uneori am impresia că este mai ușor să mă gândesc la un cadou pentru un necunoscut, decât la unul pentru oamenii care îmi sunt apropiați. Există însă câteva idei la care mă întorc de fiecare dată, acele ancore la care apelez mereu atunci când sunt în impas.

Cărți

Da, nu toți oamenii sunt împătimiți ai lecturii, dar acum există cărți despre orice. Prin prisma meseriei am descoperit zeci de cărți minunate cu subiecte din cele mai diverse: fotbal, afaceri, dezvoltare personală, iubire, cărți de gătit, cărți despre filme etc. Mi se pare că este imposibil să dai greși cu volumul potrivit. Oricât de mult sau de puțin cunoști persoana respectivă, cu siguranță poți găsi câteva informații despre ea în mediul online și poți alege un titlu care să se muleze perfect pe preferințele ei. O carte cu o copertă interesantă sau cu un titlul spectaculos o vor face pe persoana care a primit cadoul să își amintească cu drag de omul care l-a oferit. De unde mai pui că poate fi și un articol de decor care să ia ochii celor care o vizitează!

Bijuterii

Știa Marilyn Monroe, ce știa! A fost o perioadă în care nu îmi plăcea deloc să primesc bijuterii, mi se părea că nu le voi purta niciodată. Ei bine, puține lucruri știam eu atunci… Mi se pare că este imposibil să faci un cadou greșit dacă alegi bijuteria potrivită. Fie că vorbim despre pietre prețioase sau pietre semiprețioase, fie că vorbim despre aur, argint sau cristale, o bijuterie are un farmec aparte și un astfel de cadou nu poate fi ignorat sau uitat. Pe lângă frumusețea lui, acesta poate fi utilizat mult timp, ceea ce face din el un cadou trainic și o face pe cea care l-a primit să își amintească întotdeauna de persoana care l-a oferit. De asemenea, bijuteria poate fi dată mai departe și poate bucura generații întregi de oameni, atâta timp cât este aleasă cu grijă.

Experiențe

Printre cele mai interesante cadouri pe care eu le-am primit s-au numărat experiențele. Fie că vorbim despre o cină la un restaurant interesant, la o plimbare cu o barcă pe lacul din parc sau la o călătorie surpriză într-un oraș mult visat, o experiență avută în doi nu va fi niciodată uitată. Când vine vorba de astfel de cadouri, cerul este limita și, dacă stăm să ne gândim bine, până și el poate fi atins!

Poate pare greu să găsești cadoul potrivit, dar nu este atâta timp cât încerci să cuprinzi în acesta o bucățică din preferințele ei!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.