Publicitate

Bloom Clinique a sărbătorit un an de la înființare

Pe 10 noiembrie Clinica Medicala Bloom Clinique din București a sărbătorit un an de la deschidere alături de vedete, influenceri, medici și pacienți. Evenimentul a fost un prilej cu care Invitații au putut face turul clinicii pentru a vedea cabinetele, echipamentele și cele mai noi tehnologii din clinică și au avut un dialog pro-activ cu medicii specialisti, care au fost acolo pentru a răspunde la toate întrebările lor dar și pentru a le povesti despre procedurile, investigațiile și tratamentele inovatoare care au loc în clinică.

Bloom Clinique dispune de tehnologii de generatie noua, recunoscute internațional, dar resursa umana este punctul lor forte, „echipa face diferenta” spun ei. Problemele pacienților sunt abordate integrat, pentru a preveni și a combate orice afecțiune din mai multe unghiuri iar marele diferențiator pe piața din România este faptul că dispune de supervizare medicală specializată chiar și în cazul pacienților care apelează la protocoale de slăbit sau întreținere corporală.

La un an de la inființare, Bloom Clinique si-a marit semnificativ portofoliul de specialitati medicale cat si de medici si ofera consultatii online, serviciu care se bucura de foarte mult succes in randul persoanelor foarte ocupate sau a celor care se deplaseaza mai greu si care poate sa faca diferenta, venind in intampinarea celor care amana vizita la medic si ajung sa fie diagnosticati foarte tarziu. Fie ca este vorba de dermatologie, pneumologie, chirurgie, chirurgie estetică, ginecologie,recuperare medicală sau estetică corporală, serviciile sunt orientate către pacient, iar medicii sunt profesioniști, creativi, flexibili și sensibili la nevoile specifice ale fiecarei persoane. 

„Am pornit cu chirurgie plastică, generală și dermatologie iar acum avem 8 specialități medicale. Am pornit cu 5 medici și încă 3 angajate și acum suntem o echipa de 20 de persoane. Am experimentat, am învățat, ne-am dezvoltat, a fost un an de tatonări, consolidări, eforturi ca să fim competitivi, să ne perfecționam, să aducem cât mai multă valoare serviciilor noastre. Și am reușit! Într-un singur an am reușit mult peste ce-am propus, lucru de care suntem foarte mândri. The best is yet to come!” – Ramona Dimache, co-owner Bloom Clinique

Și cum nicio aniversare nu este completă fără o petrecere, seara a continuat festiv la HotRodFun Bucharest alături de Internullo și Taraful Haiducilor, prosecco și mâncare bună. 

Alături de partenerii săi, Institut Esthederm, Bottega, Aleha Toncea Atelier, Naos și Hot Rod Fun Bucharest, Bloom Clinique a organizat în cadrul evenimentului și o tombolă, Luxury Raffle, cu super premii pentru invitați. Flavia Mihășan, Nicoleta Nuca, Majda, Alina Pușcau, Ana Odagiu, Misha, Alexia Țalavutis, Ronna Riva și mulți alți invitați au sărbătorit alături de Bloom Clinique un an de activitate si asteapta cu nerabdare noutatile din iarna aceasta. The best is yet to come!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.