Publicitate

3 lucruri pe care trebuie să le faci când te muți în casă nouă

Acum puțin timp povesteam despre cum a fost procesul mutării noastre, mutare ce a avut loc în fix 2 luni. Și când spun 2 luni, mă refer la tot: de la mers la bancă, până la ziua în care ne-am adus cutiile cu lucruri în apartament. Da, sună a nebunie, dar asta este o poveste pentru o altă zi. Astăzi m-am gândit să îți spun 3 lucruri pe care noi le-am făcut imediat ce am pus piciorul în casă, înainte de a deschide muntele de bagaje pe care le pusesem în sufragerie și din cauza cărora nu mai vedeam canapeaua sau parchetul.

Fă o curățenie ca la mama acasă

Oricât de curat este lăsat apartamentul în care ajungi, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că totul e lună. Așa încât, trebuie să îți pui mănușile în mâini, să pui melodiile preferate pe fundal și să te apuci de tipul ăla de curățenie pe care îl făcea doar mama acasă înainte de sărbători. Noi în perioada respectivă am folosit produse de curățenie profesionale Dacris94 și ne-au fost de un real ajutor. Comanda am dat-o pe site înainte de mutare și ți-aș sugera să faci același lucru, când te muți să ai deja produsele de curățenie într-o cutie la îndemână.

Schimbă yala

În timp ce făceam curățenie, un lăcătuș se ocupa de ușa noastră. Sunt sigură că asta face oricine atunci când se mută, dar există posibilitatea să uiți în toată amețeala aia. Noi am căutat o persoană pe internet, am anunțat-o unde să vină și totul a fost gata cam în 15 minute. Ca să faci din casă, acasă, trebuie neapărat să treci și prin procesul acesta.

Aruncă tot ce nu ai aruncat până în acel moment

Înainte de a ne muta am făcut o selecție a lucrurilor pe care le aveam și pe care voiam să le luăm cu noi în noul cămin. Oricât de multe lucruri am aruncat și donat, în momentul în care am început să deschidem cutiile, tot ni s-au părut multe. Așa că ăsta e momentul să mai scapi de lucrurile inutile, nu după ce le-ai aranjat în dulapuri și pe polițe. Casa nouă trebuie să te reprezinte în totalitate și o casă aerisită, nu îmbâcsită de lucruri, îți va da o stare foarte bună și te va face să te bucuri că ai revenit acasă după o zi lungă.

Mai sunt lucruri de făcut, o casă nouă nu se aranjează imediat. La noi au urmat achizițiile de mobilă, puțină ce e drept, și achizițiile de veselă&co., dar nu poți să începi invers, așa că cele trei sfaturi pe care ți le-am dat mai sus sunt un must la mutare!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.