Publicitate

Vitamin aqua și Pop Cola – hidratare și vitaminizare pe timp de vară

Având în vedere că ultimele 3 luni le-am petrecut mai mult pe acasă, de câteva zile încerc, de câte ori am ocazia, să stau cât de mult se poate pe afară. Și dacă există un lucru pe care TOATĂ lumea îl știe despre mine, acela este că beau cantități industriale de apă. Și când spun asta, mă refer la faptul că oriunde aș fi am după mine cel puțin o sticlă de jumătate de litru de apă.

Unul dintre brandurile de apă pe care le-am descoperit acum câteva luni și pe care le-am tot purtat cu mine în geantă este cel de la Merlin’s, un brand de apăcpuțin diferit. La ce mă refer? Pe lângă faptul că îți oferă hidratarea de care ai nevoie zi de zi, produsele din catalogul lor vin cu o gamă largă de alte beneficii. Fiecare produs conține cel puțin o vitamină benefică corpului nostru. În plus, băuturile nu conțin îndulcitori artificiali, iar culorile vibrante perfecte pentru instagram sunt realizate natural.

Preferata mea din gama vitamin aqua vitamin B+ cu pepene și lime deoarece simt cum îmi dă un boost de energie, dar și datorită faptului că are 0 zahăr. Gustul e unul foarte foarte bun, mai ales dacă ești fan ananas. O altă preferată, este vitamin aqua Magnesium. Așa cum îi spune și numele, te trezește din letargia care poate să apară în zilele de vară. În plus, pe lângă magneziu conține și un mix de vitamine care-ți oferă vitaminizarea de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Pentru serile în care căldura te ține în casă, vitamin aqua a creat Pop Cola, o băutură energizantă, cu aromă de plante și ghimbir. Îmbrăcată într-un ambalaj premium, băutura aceasta îți aduce aminte de zilele din copilărie în care ieșeai cu prietenii în fața blocului și mama unuia dintre voi scotea din frigider doze reci ca gheața care vă dădeau un boost de energie.

Ce nu trebuie să uiți este că băuturile acestea sunt de mii de ori mai bune reci, așa că sfatul meu ar fi să ai întotdeauna câteva sticle din vitamin aqua la frigider!

Indiferent de gusturi, vitamin aqua sau Pop Cola sunt acolo pentru tine pentru o vară răcoritoare și vitaminizată!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.