Cărți

Mici momente de iubire

Unele lucruri în viață se întâmplă exact la momentul potrivit. Să spunem că volumul mi-a picat în mână exact atunci când trebuia, în luna în care am mai pus o cărămidă în povestea pe care încercăm să o clădim.

Pentru cei care nu știu, Catana Chetwynd este o ilustratoare celebră în America datorită benzilor ei desenate ce ilustrează viața obișnuită a unui cuplu. Cu sigurnță ai mai dat peste unele dintre desenele ei în online și ți-au plăcut. Ei bine, eu am avut ocazia să pun mână pe unul dintre volumele realizate de ea și nu pot decât să spun că am rămas plăcut impresionată.

Catana comics sunt ilustrații pe care cei care sunt în relații de lungă durată pot să le înțeleagă cel mai bine. Recunosc că m-am amuzat de minune în timp ce răsfoiam volumul deoarece m-am regăsit în unele dintre situații, iar în altele i-am găsit pe amicii mei așa că este imposibil ca acest volum să nu-ți meargă direct la suflet.

Este o carte la care poți să revii mereu. O citești pe nerăsuflate, iar apoi o pui pe noptieră și te bucuri de ea. Ilustrațiile sunt simpliste, dar exstrem de expresive, iar dialogurile abundă în amuzament. Este acest tip de bandă desenată de care se poate bucura oricine, dar pe care o recomand persoanelor care au trecut măcar printr-o relație serioasă, pentru că doar acelea se pot identifica cu personajele.

Cartea face parte din categoria Grafic și poate fi găsită la librăria Libris.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.