Amour Flowers – workshop de poveste

Andreea Mihăilă  > Publicitate >  Amour Flowers – workshop de poveste
0 Comments

Cea mai frumoasă lună a anului este aproape, luna cadourilor, luna în care suntem mai buni și mai frumoși, în care dăruim, luna în care gesturile noastre de iubire ajung la cei dragi împachetate frumos și colorat. Străzile, casele și sufletele noastre sunt frumos decorate pentru a sărbători. O lună întreagă în care frumosul este scos la iveală, și cum o poți face mai bine și mai frumos decât cu o decorațiune absolut specială, pe care o vei crea cu mâinile tale sub atenta îndrumare a specialiștilor Amour Flowers?

Amour Flowers lansează un workshop special, pentru cei mici și cei mari, cu aromă de sărbători și povești spuse la gura sobei – un workshop în cadrul căruia îți poți crea singur propria decorațiune pentru crăciun, indiferent că îți dorești o coroniță pentru ușă, un brad în miniatură sau o piesă centrală pentru masa de crăciun. Tu nu trebuie să aduci decât buna dispoziție pentru a crea cea mai frumoasă decorațiune, toate materiale sunt puse la dispoziție de către Amour Flowers. Într-o locație specială, showroom-ul Paris 14A.

Pe lângă materialele necesare pentru a face aranjamentul pe care participanții l-au luat acasa, în cadrul workshop-ului au beneficiat și de un răsfăț dulce, oferit de Chez Marie,  dar și de cadouri parfumate din partea partenerilor, brandurile My Geisha și Bottega Gold.

„Ne-am dorit să aducem în România un concept prin care să învățăm împreună să ne arătăm iubirea față de cei dragi. Să oferim flori, plante, cadouri, experiențe. La Amour Flowers găsești tot ce ai nevoie pentru casa ta, petrecerea ta sau evenimentul special din viața ta. Personalizăm fiecare experiență, astfel încât aceasta să fie una specială și să inspire.” – Andreea Gherasim, co-owner Amour Flowers

În luna decembrie, pe lângă aranjamentele speciale create de către specialiștii Amour Flowers, poți achiziționa de pe site aranjamente din colecția specială de sărbători dar și cadouri speciale pentru cei dragi, cadouri corporate și cadouri festive. Cu un singur click cadourile speciale ajung direct la ușa ta, în cel mai scurt timp posibil, fără efort sau bătăi de cap.

„Conceptul este dedicat oamenilor cu un stil de viața aglomerat. Care nu mai au timp sa ajungă prin magazine în căutarea buchetului sau cadoului perfect. Noi ne ocupam de tot. Consiliere, pregătirea în sine a cadoului și livrarea acestuia în timp util la destinație.” – Nicoleta Coltea, co-owner Amour Flowers

Amour Flowers este un concept pe care cele două tinere, Andreea Gherasim și Nicoleta Coltea, l-au gândit pentru bucureștenii mereu aglomerați, mereu pe fugă, care nu mai au timpul necesar de a străbate orașul și magazinele în căutarea cadoului perfect, buchetului de flori perfect, surprizei perfecte pentru cei dragi. Amour Flowers este o florărie concept care pune la dispoziție, pe lângă cele mai frumoase flori și aranjamente florale, aranjamente pentru spații comerciale, aranjamente pentru petreceri, cadouri festive și corporate dar și cadouri speciale pentru cei dragi. Toate sunt disponibile cu un singur click.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.