funky lounge
Evenimente&Loisir

Funky Lounge – despre o cină pe lac

Majoritatea bucureștenilor au auzit de Funky Lounge măcar o dată în viață. Cel puțin o dată ai văzut pe internet poze de la petrecerile care au loc pe lac. Sau cel puțin o dată ai văzut că oamenii dansează la asfințit într-un loc care nu pare să fie în București. Ei bine, eu azi aș vrea să îți povestesc despre meniul celor de la Funky Lounge, un meniu pe care l-am testat pentru prima dată săptămâna aceasta.

În primul rând vreau să vă vorbesc despre prețuri în raport cu calitatea și cantitatea mâncării. Cred că majoritatea lumii crede că prețurile sunt extrem de mari aici. Greșit. Prețurile sunt mai mult decât rezonabile având în vedere faptul că forțiile sunt generoase și extrem, dar extrem de gustoase.

Noi am încercat prima dată calamarii care au avut un gust perfect. Crocanți datorită învelișului și foarte moi în interior. Platoul vine cu un sos delicios care te face să nu regreți kilogramele pe care le vei avea în plus la ieșirea din local.

Apoi eu am încercat un somon la grătar cu legume crocante gătit perfect. Mi-a plăcut mai ales textura peștelui și modul în care gustul lui se îmbina perfect cu cel al legumelor. Andrei, în schimb, a încercat Mini burgerul de vită. De fapt, 3 mini burgeri foarte delicioși, cu carnea gătită așa cum trebuie și cu o porție mare de cartofi prăjiți.

Cea mai bună alegere a serii rămâne, totuși, clătita Funky! Nu trebuie ratată pentru că scorțișoara, caramelul, ciocolata albă și biscuiții te vor face să uiți pentru a doua oară de kilogramele alea în plus. Desertul a fost mai mult decât perfect și asta nu o spun doar eu, ci și Andrei care nu este mare fan clătite, dar a rămas încă de atunci cu gândul la desertul de la Funky Lounge.

Recomand localul pentru că în serile când nu e petrecere te poți bucura de o masă extrem de bună pe lac și cred că fiecare dintre noi are nevoie să vadă un apus în apă o dată la ceva vreme.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.