Furios si iute 8 – despre masini si un soundtrack genial

Andreea Mihăilă  > Film >  Furios si iute 8 – despre masini si un soundtrack genial
0 Comments

Aș minți să spun că sunt un fan al filmelor Furios și Iute, dar ceea ce îți spun cu siguență este că filmul ăsta mi-a plăcut la nebunie. Mașini care îți iau ochii, muzică care te face să vrei să te ridici de pe scaun și să dansezi, o poveste care n-are cum să nu-ți placă și o serie incredibilă de glume care întrec multe dintre comediile din ultimii ani așa se descrie Furios și Iute 8.

Filmul aduce pe ecrane personajele deja cunoscute. Îi vei revedea pe Dom, Deckard, Hobbs și ceilalți într-o postură în care nu i-ai mai văzut până acum: aceea de inamici. Dom decide să părăsească familia și ajunge să lucreze pentru Cipher și nimeni nu știe care este motivul pentru care el își încalcă toate convingerile.

Ce mi-a plăcut mie foarte mult la film? Faptul că pare din altă lume. Știm cu toții că multe din secvențe sunt aproape imposibile ( cum ar fi cea cu submarinul), dar modul în care sunt realizate bate imaginația. Nu sunt o împătimită a mașinilor, dar până și eu am făcut ochii mari la unele dintre mașinile care se plimbau prin fața mea. În plus nu ai cum să nu fii impresionat de cursa din primele minute ale filmului.

Că tot vorbeam de soundtrack, ascult Hey Ma de două zile încontinuu. Melodiile își dau un vibe bun, te fac să uiți puțin de vremea asta nebună de afară și te transortă în Cuba la soare și căldură. Multă căldură!

Deși așa cum am spus la început eu nu sunt o fană înrăită a seriei, filmul ăsta m-a prins cu adevărat. Povestea este bună și mi-a plăcut că regizorii l-au readus pe Brian, dar pentru a afla cum trebuie să vezi filmul. Ca de obicei, Vin Diesel și Dwayne Johnson  au făcut roluri absolut geniale. În plus, consider că Charlize Theron a fost o alegere genială pentru a  interpreta pe Cipher.

Filmul este adus de Ro Image 2000 și apare în cinema începând cu data de 21 aprilie..


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.