Brewtiful Specialty Coffee

Andreea Mihăilă  > Publicitate >  Brewtiful Specialty Coffee
0 Comments

Cafeaua nu a fost niciodata ”elixirul magic”pentru mine, dar de ceva timp am inceput sa ma bucur ocazional de gustul ei. Zilele trecute am ajuns la Brewtiful, locul unde am fost incurajata sa incerc cafeaua in starea ei cat mai „naturala”. Dupa ce am comandat o cafea cu lapte, mi s-a spus ca ei mizeaza pe ideea cum ca o cafea adevarata nu are nevoie de zahar. Eu sunt genul de persoana care atunci cand bea cafea pune si trei pliculete de zahar doar pentru a nu mai simti gustul amar. De data asta m-am lasat pe mana specialistilor de la Brewtiful si bine am facut. Cafeaua a fost super cremoasa si a reusit sa ma tina treaza toata ziua ceea ce este aproape imposibil pentru mine avand in vedere ca obisnuiesc sa beau cafea si sa adorm imediat.

Marti, 10 octombrie 2017, vedetele si bloggerii si-au dat intalnire la inaugurarea celui mai inovativ espresso bar din Romania – Brewtiful, situat intr-un cadru inspirational, la demisolul librariei Carturesti din Bucuresti, strada Arthur Verona nr. 13 – 15.

Brewtiful este un concept retail-in-retail de master franchise, boutique coffee point de inalta calitate, destinat retailerilor care doresc sa rafineze interactiunea cu clientul in store.

In incinta noului coffee spot, clientii regasesc cafea de specialitate de ultima recolta, cu un punctaj foarte mare, alaturi de ustensile pentru preparat cafeaua acasa, carti de specialitate si accesorii pentru servire.

Precum si in celelalte locatii din Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Baia Mare, meniul cuprinde sortimente precum espresso, long black, flat white, cappuccino, piccolo latte si latte, preturile pentru acestea pornind de la 7 lei.
Cafeaua este preparata de catre specialisti barista artizani, pregatiti de catre profesionisti in tehnica si arta cafelei de specialitate.

Speak, Giulia, Daniel Buzdugan, Lili Sandu, Marian Vasilescu, Andrei Vulpescu si Rita Muresan au dat curs invitatiei de a participa la deschiderea unei noi cafenele, unde Mihai Morar le-a incantat papilele gustative cu ultimele „tendinte” din industria cafelei.

Brewtiful inseamna mai mult decat o cafea, inseamna o experienta in sine, oferind servicii impecabile si o atmosfera relaxanta in care sa te poti bucura de momente placute si inedite.
Brewtiful te asteapta sa-i calci pragul in locatia situata pe strada Arthur Verona nr. 13-15, in incinta librariei Carturesti, Bucuresti sau in una dintre celelalte locatii:

City Park Constanta, Iulius Mall – Cluj, QuickMobile Timisoara, QuickMobile Baia Mare, Nuremberg, Vivo Mall Baia Mare – in incinta QuickMobile, Afi Palace Cotroceni Bucuresti – in incinta Auchan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.