Publicitate

Clinica Elos prezintă un tratament inovator de rejuvenare vaginală cu laserul CO2RE Intima

Rejuvenarea vaginală cu laserul CO2RE Intima oferă rezultate foarte bune, devenind cea mai bună alternativă la intervențiile chirugicale de reîntinerire a zonei vaginale și a altor probleme conexe. Rezulatele dovedite clinic, gradul foarte ridicat de satisfacție al pacientelor și siguranța tratamentului fac din acest aparat un real simbol al felului în care femeile pot să își recapete sănătatea intimă și totodată, încrederea în sine.

Rejuvenarea vaginală CO2RE Intima este cel mai bun tratament pentru laxitatea vaginală și incontinență urinară la femei

În prezent, multe femei, indiferent de vârsta pe care o au suferă de o lipsă a sănatății mucoasei vaginale (care se manifestă prin atrofie, lipsa lubrifierii și dispareunie – discomfort în timpul actului sexual), de un aspect îmbătrânit al regiunii vulvare (laxitate sau tulburări de pigmentație) sau chiar de incontinență urinară.

Toate aceste probleme au un impact major asupra calității vieții, dar în tratarea cărora până în prezent nu au existat soluții non-invazive. CO2RE Intima tratează regiunea intimă, redând lubrifierea naturală și elasticitatea. În plus, elimină problema incontinenței urinare, cauzată de o laxitate a fibrelor musculare.

Ce presupune tratamentul de rejuvenare vaginală CO2RE Intima?

 CO2RE Intima este o procedură simplă, non-chirurgicală, utilizată în menținerea sănătății zonei intime. Aplicatorul special, de unică folosință, conceput pentru zona intimă a femeilor, atât internă, cât și externă, emite unde laser care au scopul de a stimula producția de colagen și elastină, fără disconfort. Tratamentul durează puțin, nu necesită anestezie și nici o conduită specială post procedură. În prealabil, este necesar un control ginecologic, pentru a exclude posibilele afecțiuni inflamatorii sau infecțioase. Majoritatea pacientelor observă și simt o îmbunătățire chiar după prima ședință. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, se recomandă un protocol de 3 sedințe, efectuate la un interval de 4 săptămâni.

Care sunt beneficiile tratamentului de rejuvenare vaginală?

    „Ca și beneficii al tratamentului de rejuvenare vaginală laser, este în primul rând de menționat timpul scurt de recuperare, de doar șapte zile. Este foarte important că tehnica utilizează aplicatoare vaginale de unică folosință, neexistând riscul de contaminare. De asemenea, aplicatorii vaginali sunt realizați ergonomic, astfel încât să producă un disconfort minim în timpul procedurii. Trebuie amintit că procedura utilizează o cremă anestezică doar pentru tratarea zonei vulvare, nefiind utilă aplicarea de anestezic pentru tratamentul intern. Pacientele afirmă că durerea este minimă sau chiar absentă în totalitate.” explică Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog în cadrul clinicii Elos.

Rezultatele tratamentului de rejuvenare vaginală CORE Intima sunt dovedite clinic

Un studiu coordonat de Dr. Arroyo și efectuat în rândul femeilor din Spania care au efectuat procedura, indică următoarele rezultate: 81% dintre paciente au remarcat îmbunătățirea vieții sexuale, 94% au declarat că sunt multumite de aspectul zonei și 94% l-ar recomanda și altora.

CO2RE Intima este prima procedură cu Marca CE și aprobare FDA pentru rejuvenare intimă și tratarea atrofiei vaginale.

Clinica Elos Skin & Laser Center este singura care dispune în prezent de tehnologia CO2RE, produsă de Syneron Candela, cu cele mai bune rezultate obținute în urma studiilor clinice realizate.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.