Evenimente&Loisir

Costina Lumezeanu – pasiunea pentru make-up mai presus de orice

Am întâmpinat ziua de 8 martie la Rasha Beauty Salon, locul unde Costina Lumuzeanu și-a ținut primul workshop despre make-up. Deși am mai participat la câteva astfel de workshopuri până acum, cel al Costinei a reușit să mă captiveze mai ales datorită ei.

Ca orice femeie și eu sunt pasionată de frumos, de un corector care poată să ascundă nopțile nedormite și de un ruj care poate transmite „orice este posibil”. Am început să îmi colorez fața prin clasa a 9-a și de atunci, consider eu, că skill-urile mele s-au îmbunătățit simțitor, dar întotdeauna este loc de mai bine. Nu sunt o profesionistă, daca îmi dai mai mult de trei culori deja încep să mă pierd și ăsta este motivul pentru care întâlnirea cu Costina mi s-a părut una binevenită.

Costina Lumezeanu a fost întotdeauna pasionată de desen, pictură și tot ceea ce ține de culori. În mod natural au urmat cursurile Kruger-Brent Agency, Beauty & Make-up Academy. La început a făcut body-paining și make-up, iar în anul 2014 a avut oportunitatea să o întânlească pe Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris. Experiența vastă a Andrei și toate proiectele la care au colaborat împreună au ajutat-o să se perfecționeze și să înțeleagă ce înseamnă să fii make-up artist profesionist.

Înainte de începerea evenimentului am avut ocazia să stau câteva minute de vorbă cu Costina. Ea este cea care stă în umbră, persoana care face magia, dar care nu vrea să iasă în față, pentru ea vorbește machiajul mai bine decât ar face-o un milion de cuvinte. Am descoperit că prima amintire legată de palete și creioane o are de la vârsta de patru ani și că se simte cel mai bine atunci când are o pensulă în mână.

Pe parcursul unei ore și jumătate, Costina ne-a prezentat un machiaj de seară, perfectă pentru orice ținută. Fardul pe care l-a folosit a fost imediat îndrăgit de articipante, iar rezultatul final m-a făcut să spun „wow, vreau și eu!”. Ceea ce mi-a plăcut extrem de mult la modul în care lucrează Costina a fost faptul că nu am observat nici măcar o secundă că se grăbește. Pe tot parcursul workshopului a prezentat produsele, a răspus la întrebări despre tonuri și culori și ne-a prezentat câteva trick-uri care să ne ajute în realizarea unui machia acasă.

Pe Costina o puteți găsi de acum și la Rasha Beauty Salon, un salon plin de lumină, cu un impact vizual extrem de mare și cu muzică de fundal care te va purta departe, pe tărâmuri orientale.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.