allucinante
Evenimente&Loisir

De ce trebuie să ajungi la Allucinante?

Încep prin a spune că în ultima perioadă mi-am petrecut timpul liber corectând, realizând subiecte te teste, teze etc și uitând să mai ies afară. Din motivul acesta, duminica trecută am pus stop și am spus că în ritmul ăsta urmează un mic mental breakdown. Așa am ajuns la Allucinante, într-un moment în care aveam nevoie de liniște și de mâncare bună. Și ghici ce? Le-am găsit pe amândouă acolo!

Restaurantul se află la doar o aruncătură de băț de hotelul Marriot pe o străduță liniștită, ceea ce înseamnă că nu o să fii deranjat de zgomotul mașinilor care se plimbă pe marele bulevard. Sugerez să îți faci o rezervare înainte de a merge la local deoarece pe tot parcursul timpului în care noi am stat acolo restaurantul a fost plin.

În ceea ce privește mâncarea nu am cuvinte. De la început ne-am lăsat pe mâna bucătarului care ne-a condus într-o călătorie culinară desăvârșită. Am degustat pește, clătite cu ciuperci, spaghetti de casă cu roșii și niște deserturi la care și acum îmi stă gândul. Nu am avut așteptări pentru noi știm că mâncarea italienească este bună, dar asta de aici ne-a dat câteva idei pe care să le încercăm și noi acasă. Recunosc că somonul cu sparanghel a fost preferatul meu. Mai ales că a venit asezonat cu un sos de portocale la care chiar și acum mă mai gândesc!

În plus, deserturile au fost mai mult decât minunate! Am gustat panna cotta cu fructe de pădure și cheesecake de casă cu cremă de căpșuni. Dacă mă întrebi pe mine eu o să îți spun că am adorat panna cotta, în timp ce Andrei s-a declarat fanul numărul unu al cheescake-ului. Așa că dacă vrei să te convingi trebuie să ajungi chiar tu la restaurant și să faci o diferență între cele două guri de Rai.

Dacă vrei și tu să ajungi la Allucinante îți las aici numărul de telefon ( 0770 239 736 ) și pagina de instagram.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.