Cărți

Cu el pentru totdeauna – Katie McGarry

Cu el pentru totdeauna este una dintre cărțile pe care le aveam de foarte mult timp pe listă și la care nu reușeam absolut deloc să ajung. Luna aceasta a fost timpul să citesc și această scriere a lui Katie McGuire.

Rachel trăiește visul. S-a născut într-o familie mare și dispune de toate lucrurile pe care le vrea. Sau cel puțin așa se vede din exterior. Adevărul este știut doar de ea, nici măcar fratele său vitreg nu știe toate lucrurile prin care trece fata. Într-un moment de eliberare, participă cu mașina la o cursă ilegală și îl cunoaște pe Isaiah. De aici lucrurile o iau puțin razna pentru că cei doi se vor influența unul pe altul, iar cei patru frați ai lui Rachel nu vor fi de acord cu noul comportament al surorii lor.

Am decis să citesc în februarie această carte pe care voiam să pun mâna de mult timp pentru căa fost lună de sesiune și aveam nevoie de o carte ușoară care să mă facă să mai uit de examenele care nu se mai terminau. Cu el pentru totdeauna este o carte ușoară, care se citește extrem de repede și a cărei acțiune este scrisă atât din punctul de vedere al lui Rachel, cât și din punctul de vedere al băiatului misterios.

Ce mi-a plăcut la această carte a fost povestea care, deși pare destul de clișeică la o primă vedere, are un final care imită viața. Orice se poate întâmpla și omul trebuie să fie pregătit pentru asta. Detaliile tehnice, despre mașini, au trecut de ușor peste mine, eu nefiind o împătimită a acestor tip de descrieri.

Fiind o carte de Literatură Universală, Cu el pentru totdeauna se remarcă față de alte cărți de același tip printr-o poveste de dragoste simpatică, perfectă pentru începutul primăverii.

S-ar putea să-ți placă și...