Publicitate

Cum ne pregătim pentru venirea pe lume a nou-născutului?

Așteptarea unui bebeluș înseamnă nouă luni de învățare continuă, dar și de schimbare. Atât corpul, cât și locuința ta vor trece printr-o serie de modificări. Însă nu te panica, vei avea suficient timp să te pregătești pentru orice situație! În acest sens, iată trei propuneri pentru schimbări necesare pe care să le faci până la venirea pe lume a copilului tău.

  1. Menajează-te pentru a avea o sarcină ușoară

De multe ori, ne avântăm să rearanjăm mobilierul din locuință fără a ține cont de propria sănătate. Deși este foarte tentant să faci mici modificări pentru a acomoda cât mai bine viitorul copilaș, trebuie să te menajezi în orice moment. Timp de nouă luni, încearcă să nu ridici greutăți, să nu te extenuezi și lasă-i pe cei din jurul tău să te ajute. Dar ce poți face atunci când, într-adevăr, trebuie să te descurci singură? Din fericire, există o soluție pentru aproape orice, iar de această dată ea poate fi găsită pe www.MAGNETcenter.ro, secțiunea roți pentru piese de mobilier. Acestea vin în diferite mărimi și sunt pivotante cu frână, ceea ce asigură staționarea fermă a roții. Împinge ușor măsuța de cafea în loc să o ridici, iar, astfel, vei ușura și eficientiza întreg procesul de reorganizare și reamenajare a camerelor preferate.

  1. Un dormitor vesel pentru bebelușul tău

 

Ceea ce îl înconjoară pe micuțul tău în primele luni de viață are o influență majoră asupra personalității sale. Așadar, optează pentru amenajarea unui dormitor colorat și vesel pentru a-i oferi bebelușului o stare de bine și un somn odihnitor. La Freeteks găsești o varietate de așternuturi drăgălașe pentru copii, confecționate din bumbac și chiar damasc. În plus, de ce să nu profiți de ocazie și să adaugi puțină culoare și dormitorului tău?

 

  1. Multă documentare ca să faci față situațiilor neprevăzute

Toate viitoarele mămici au trăit măcar o dată pe durata lunilor de sarcină clipe în care s-au simțit în impas. Este natural, iar depășirea obstacolelor face parte din procesul de învățare. Important este să înveți unde poți găsi informația! Selectează, împreună cu doctorul tău, o serie de cărți și ghiduri pentru toate perioadele sarcinii, dar și pentru îngrijirea corectă a bebelușului. Totodată, te poți informa discutând cu alte mămici, pentru a face schimb de experiențe similare. Cu toate acestea, ai grijă să pui întotdeauna sfatul medicului pe primul loc.

O importantă sursă de sprijin trebuie să regăsești și în partenerul tău, așa că nu ar fi rău să îi pasezi și lui cărțile după ce termini cu ele. În definitiv, părinți mai informați înseamnă și părinți mai pregătiți pentru a primi bebelușul în viața lor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.