Evenimente&Loisir

Lansarea unui meniu beton la B3ton Restobar

Sfârșitul de săptămână m-a găsit la B3ton Restobar, un local unde voiam de mult să ajung, dar pentru că nu era chiar în frumul meu, nu reușisem până în acel moment. Dacă ai stat în ultimele săptămâni pe facebook ai văzut, cu siguranță, multe poze din acest restaurant și dacă nu ai ajuns încă să îi trerci pragul eu zic să îți faci puțin timp pentru că merită.

Încă de când am intrat pe ușile localului am înțeles de ce motto-ul lor este „mâncare bună, cocktailuri pe măsură și oameni frumoși.” Localul este unul foarte primitor ce epatează printr-o ambianță plăcută și caldă. Este genul acela de restaurant unde vrei să îți petreci o seară în compania prietenilor sau a persoanei dragi. Muzica se aude în surdină, așa că nu trebuie să îți faci griji că nu o să vă auziți și, în plus, este foarte bine aleasă să se potrivească cu celelalte elemente ale localului.

B3TON Restobar se află într-o zonă centrală a Bucureștiului, Bulevardul Marășești 2B, în aproprierea Parcului Carol. Locația prezintă o atmosferă cool și relaxantă, un meniu cu rețete delicioase și cîteva specialități precum B3TON Burger, Coaste în sos BBQ și desertul nostru favorit Măr Copt în Foietaj, dar și o selecție de vinuri și cocktailuri create de către specialiști.

Așa cum spuneam, eu am ajuns la B3ton Restobar vineri, când a fost lansat noul meniu al localului semnat de Chef Silviu Furdui. Printre bunătățile pe care le-am încercat s-au numărat și pieptul de pui cu legume coapte și pesto, B3ton Big Burger cu Cartofi B3ton (care a venit într-o prezentare incredibilă) și un desert la care și acum mă gândesc: măr copt în foietaj cu sos de caramel.

Deși B3TON Restobar, figurează pe harta restaurantelor din București doar de la sfârșitul anului 2017, a reușit, într-un timp scurt, să ajungă una dintre locațiile preferate pentru cină, dar și pentru brunch. În fiecare duminică B3TON  te așteaptă cu meniuri exclusive , bauturi delicioase completate de muzică live de saxofon sau vioara.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.