Evenimente&Loisir

D20 – locul perfect pentru burgeri si sucuri naturale

D20 este locul pe care voiam să îl vizitez încă de acum o lună când toți oamenii erau la terase, iar eu învățam de zor. Câteva săptămâni mai târziu am ajuns la locație și cred că așteptarea chiar a meritat. Dacă de obicei sunt destul de sceptică atunci când încerc un local nou, la D20 așteptările mi-au fost întrecute și am zis să îți povestesc și ție cum stau lucrurile acolo.

D20 este un restaurant foarte cochet ce se află la nici două minute de Piața Romană. Localul are două zone terasa și zona interioară. Noi am decis să stăm pe terasă având în vedere că afară era o temperatură mai mult decât ok (nu 40 de grade). Am aruncat un ochi și în interior și ce îți pot spune este că separeurile îți iau ochii, iar tablourile afișate pe toți pereții n-au cum să treacă neobservate.

Deși meniul este destul de variat, eu am ales să încerc specialitatea casei d20 burger ce conținea printre altele și blue cheese, bacon și carne de vită black angus. Burgerul vine însoțit de nelipsiții cartofi wedges, o mini salată și un sos pentru cartofi. Nu pot să îți spun decât că după prima înghițitură am crezut că sunt în rai. Gusturile se îmbină perfect și creează un burger perfect, cel puțin pentru mine!

Având în vedere că sunt într-o perioadă în care încerc să beau cât mai multe sucuri naturale am decis să încerc Supper Berries, o băutură pe bază de suc de mere presat la rece, căpșuni, zmeură și afine. Nu sunt o împătimită a băuturilor dulci, dar sucul era atât de răcoritor încât i-am spus ospătarului încă de la început că mi-am găsit băutura preferată de vara aceasta.

Eram cât pe aici să plec fără să încerc desertul deoarece abia dacă mai puteam termina sucul, dar mi s-a spus că nu pot pleca de acolo fără să aleg un desert. Am vrut să încerc ceva nou pentru mine așa că am mâncat o bucată de tort de morcov care m-a făcut să mă apuc să caut și eu rețeta!

Pe cei de la d20 îi găsiți pe Calea Dorobanți, nr 20.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.