Evenimente&Loisir

Despre creveți și platouri italienești la Amavi Garden

Un lucru care mie mi-a lipsit extraordinar de tare anul acesta a fost să ies. Între munca până la epuizare și nevoia de somn, mi-am cam pierdut dorința de a face orice. Așa că jumătate din timpul pe care l-aș fi putut petrece în aer liber, într-un restaurant sau într-o excursie, l-am petrecut stând și repetându-mi în minte „cât de bine era acum câțiva ani!!!” Problema a fost că la un moment dat oamenii au început să observe asta, așa că am decis ca acum, odată cu venirea căldurii (ish), să descopăr iarăși lucrurile care mă scoteau din fața laptopului.

La Amavi Garden am ajuns la recomandarea unui prieten într-o zi în care vântul bătea atât de tare încât te lua pe sus. Am ajuns destul de ușor cu mașina și norocul nostru a fost că am găsit și parcare extrem de aproape de local. Imediat ce am intrat am observat designe-ul locului pe care nu ai cum să nu îl remarci! Multe plante, câteva accente industriale și, cel mai important, un loc foarte luminos.

De la început am spus că vrem să încercăm un platou italienesc (deja au trecut 4 luni de când am mers ultima dată acolo și deja începem amândoi să simțim dorul mâncării specifice). La ce nu ne-am așteptat? La tot ce a urmat să vină! Platoul este foarte mare și noi nu am reușit să mâncăm tot de pe el. Produsele au gustul unei zile călduroase în Florența și chelnerița, cu care am stat mult timp de vorbă, ne-a povestit că totul este tăiat proaspăt la fața locului. Când vine vorba de mâncarea italienească, prospețimea ingredientelor este cea mai importantă! Am rămas cu gândul la roșiile uscate care au un gust extraordinar de bun, mai ales în combinație cu bresaola prosciutto crudo.

La felul principal am vrut să încercăm preparate diferite, așa că Andrei a comandat coaste de porc la grădar. Sosul bbq a fost foarte bun, iar porția suficient de mare. La finalul mesei chiar discutam cu chelnerița și îi spuneam că am fi putut să comandăm un singur preparat, deoarece cantitățile sunt mari. și când zic mari, nu glumesc absolut deloc!

În ceea ce mă privește pe mine, eu am făcut cea mai bună alegere și mi-am luat creveți diavola. Nu pot explica în cuvinte gustul sosului și nici parfumul preparatului! Sunt o mare iubitoare a fructelor de mare, iar creveții de aici sunt exact ceea ce trebuie! De asemenea, revin la ideea mea inițială: porțiile sunt suficient de mari! Dacă în anumite locuri, ai putea primi 3-4 creveți, aici nu s-a întâmplat asta. În plus,îți dau un mic tips, cartofii lor prăjiți sunt perfecți în combinație cu sosul.

Amavi Garden este locul ideal de petrecut timpul. Servirea este ireproșabilă, iar atmosfera te face să uiți că ești fix în mijlocul Bucureștiului (Calea Floreasca, nr 60). Grădina lor este foarte spațioasă, iar în interior au de asemenea foarte multe locuri pregătite pentru clienți. De asemenea, am văzut pe instagramul lor că au și evenimente la care unii dintre noi am vrea cu siguranță să participăm.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.