Seri de vară la Rich VIP Lounge

Andreea Mihăilă  > Evenimente&Loisir >  Seri de vară la Rich VIP Lounge
0 Comments

Aș minți dacă aș spune că nu mi-a fost dor de plimbatul prin restaurante. Pe lângă călătorii, serile la terasă în compania unor mâncăruri delicioare mi-au lipsit cel mai mult. În ultimul timp ne-am baricadat în casă și am muncit non stop, uneori nu ne dădeam seama cum a trecut săptămâna și am decis că asta nu se mai poate întâmpla pentru că o să devenim niște pustnici tare ciudăței.

Am luat zilele trecute orașul la pas, așa cum făceam acum ceva timp și am ajuns să ne oprim la Rich VIP Lounge, un local cochețel de pe Bulevardul Decebal. Muzica se auzea în surdină, terasa era înconjurată de plante, iar mirosul plăcut de fructe de mare se putea simți de la depărtare.

Ca starter am degustat o porție de tacos cu avocado care a devenit felul meu de mâncare preferat. Dacă ești fanul mâncării picante mexicane asta este mâncarea care te va duce până la Lună și înapoi. Texturile, gustul, aroma TOTUL a fost la superlativ. Am decis încă din acel moment că vom reveni chiar și doar numai pentru acest dish.

Ca main am încercat să mergem în direcții total diferite. Restaurantul are bucătărie internațională, o să găsești aici preparate mexicane, asiatice, cam orice își povește inima. Eu m-am oprit la vită mai tai, fiind pentru prima oară când am încercat acest tip de mâncare. Deși sunt o împătimită a culturii și bucătăriei asiatice, recunosc că am fost surpinsă de gust: o combinație de dulce și picant la care încă mi-a rămas gândul. Andrei s-a oprit asupra unui burger mexican cu niște cartofi absolut minunați! Burgerul este o reinterpretare, sau cel puțin noi așa am văzut-o, a oricărui fel principal mexican, dar de aceasta pus între chifle.

Aroma, atmosfera vie de zonă centrală, servirea absolut imecabilă, toate m-au făcut să îmi dau seama că locul, deși deschis recent, a deveni unul dintre cele mai căutate restaurante din zonă. Un mare plus l-a adus faptul că pe lângă toate acestea, patronii erau acolo și munceau cot la cot cu angajații, lucru pe care nu îl vezi foarte des. Restaurantul ăsta este o experiență de gusturi și merită să-i treci pragul ori de câte ori ți-e dor de o vacanță culinară.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.