Film

Frumoasa si Bestia 2017

Săptămâna trecută a fost una nebună. Pe lângă faptul că blogul meu a intrat în moarte clinică (o să îți povestesc zilele următoare cam ce s-a întâmplat), am ajuns și la vizionarea unui film pe care îl aștept de mult. Frumoasa și Bestia a fost una dintre poveștile pe care le urmăream cu mare interes atunci când eram mică așa că abia așteptam să văd cum se vor descurca Emma Watson și Dan Stevens. 

Filmul urmărește linia poveștii clasice. Belle este o fată care s-a născut la Paris, dar ajunge să locuiască doar cu tatăl său într-un sătuc în care nu se întâmplă mai nimic. Bestia trăiește într-un palat imens, în mijlocul unei păduri. Cei doi ajung să se cunoască și de aici începe aventura lor. Ceea ce nu știi este faptul că aceast film ne mai dă câteva informații despre viața celor două personaje. Aflăm, așa cum am spus mai sus că Belle s-a născut la Paris, aflăm motivul pentru care mama sa nu mai face parte din viața sa, dar și câteva informații despre familia prințului.

Nu mă declar o împătimită a musicalurilor, dar mi-a plăcut extrem de mult să urmăresc filmul mai ales datorită momentelor în care toate personajele cântau. Scena care m-a amuzat teribil este cea în care Gaston și ajutorul său ajung să cânte un fel de imn chiar despre sine.

Atenția la detalii, modul în care sunt construite personajele din castelul Bestiei, dar și decorurile fac din Frumoasa și Bestia un film care intră pe lista de must see. În timp ce copiii vor descoperi o lume fermecată, se vor familiariza cu personajele, cei mari vor avea ocazia să se adâncească și mai mult în poveste, să afle detalii pe care până la vizionare nu le cunoșteau, ceea ce mă face să cred că filmul va intra repede în favoritele multor persoane.

Filmul durează aproximativ 120 de minute și, dacă mă întrebi pe mine, e destul de mult, ar fi putut cu siguranță să fie puțin mai scurt, dar asta nu deranjează foarte tare. La ieșirea din sală m-am simțit iar copil, zâmbeam și îmi tot repetam în gând „cât de tare că s-au gândit să povestească puțin și despre contextul familiilor celor două personaje!”.

Filmul este adus de Cineforum și apare în cinema începând cu data de 17 martie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.