Film

Resident evil

Resident Evil – Capitolul final este un film pe care voiam să îl văd pentru că în decursul anilor a început să îmi placă mult această serie. Deși nu am văzut celelalte șase filme în ordine, am reușit să îmi fac o idee despre universul în care trăiește Alice.

Rezumat Resident Evil – Capitolul final

Resident Evil – Capitolul final prezintă iarăși povestea lui Alice și a unei lumi lovite de o boală făcută în laborator. Deși Regina Roșie a vrut întotdeauna să scape de ea, de data aceasta se pare că vrea să o ajute pe Alice pentru a găsi antidotul și pentru a îi salva pe ultimii oameni. Filmul prezintă drumul lui Alice spre laboratorul de unde a început toată povestea. Întâlnim personaje pe care nu ne-am fi așteptat să le vedem în acet film.

Păreri Resident Evil – Capitolul final

Un lucru care mi-a plăcut foarte mult la Resident Evil – Capitolul final a fost confruntarea de la final între cele trei personaje. Nu îți spun cine erau ele sau la ce mă refer prin „confruntare”, dar crede-mă că o să îți placă și ție să o vezi pe Alice în acele momente.

Cu o durată de aproximativ 100 minute, filmul este un du-te vino continuu, o bătălie care nu se mai sfârșește și din care Alice trebuie să iasă învingătoare pentru a reuși să salveze omenirea. Din punctul meu de vedere Milla Jovovich face un rol la fel de bun ca în celelalte filme și arată faptul că personajul este unul care îi place la nebunie. Cui nu i-ar plăcea să joace un personaj care nu poate fi învins?

Nu pot spune că acest film a fost preferatul meu din serie. Deși acțiunea se petrece exact așa cum ne-am obișnuit: multe clone, bătaie cât cuprinde și oameni care scapă imediat după o explozie, din punctul meu filmul a fost derulat pe repede înainte.

Dacă mă întrebi pe mine, Resident Evil – Capitolul final nu este ultima parte a seriei. Finalul m-a făcut să cred că va mai exista cel puțin o continuare, dar momentan nu am nicio informație sigură despre această teorie a mea.

Filmul este adus de InterCom Film și apare în cinema începând cu data de 3 februarie.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.