frankenstein 1

Frankenstein sau Prometeul modern – Mary Shelley, David Plunkert

0 Comments

Că sunt pasionată de cărți știe toată lumea. Că iubesc cărțile grafice și benzile desenate nu mai este un secret de vreo doi ani. Dar că iubesc reinterpretările, cărțile vechi cărora le sunt aduse plusuri este o noutate pe care vreau să o explic astăzi.

Am citit Frankenstein acum foarte mulți ani. De asemenea am văzut filmul. Dar atunci când am văzut că există o nouă variantă a cărții care, ce să vezi, are și imagini am spus că e imposibil să nu o adaug colecției mele! Și uite așa, cu ajutorul celor de la Libris am ajuns să pun mânuțele pe Frankenstein sau Prometeul modern o carte realizată de Mary Shelley și David Plunkert.

Despre poveste nu am prea multe de spus pentru că sunt sigură că orice om îl cunoaște pe Frankenstein sau cel puțin a auzit măcar o dată despre monstrul trezit la viață. Ce vreau eu să îți povestesc este că noua variantă a cărții este un must have pentru cei care iubesc frumosul!

Cartea este hardcover și o mulțime de imagini atent realizate. Există o imagine cu o fata îmbrăcată în roșu. Trebuie să spun că aceea este preferata mea! Din punctul meu de vedere este imposibil să nu îți placă modul în care a fost gândită această nouă ediție pentru că te duce cumva cu gândul la frumos, te face să nu mai vezi cartea doar ca pe o operă importantă universal și atât.

Recomand volumul atât celor care știu povestea pentru că se vor îndrăgosti de imagini, cât și accelora care vor să facă cunoștință cu Frankenstein.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.