Film

Omul Paianjen: Intoarcerea acasa (2017)

Omul Paianjen a fost unul dintre primii eroi cu care am luat contact. Țin minte că eram foarte mică și mă uitam la desenele cu el într-o disperare. Îmi plăcea la nebunie modul în care era creat personajul, felul în care încerca să îi protejeze pe cei apropiați, dar și povestea de dragoste pe care o avea cu MJ. Anii au trecut și uite-mă scriind despre întoarcerea lui, despre unul dintre filmele mele preferate de anul acesta: Omul Paianjen: Întoarcerea acasă.

Peter Parker este un adolescent timid, care nu se integrează prea bine în liceu. Dar Omul Paianjen are parte de o popularitate ieșită din comun. Povestea din spatele apariției personajului nu mai este prezentată. Dar pentru acele persoane care nu știu cum a apărut Omul Paianjen există indicii care întregesc povestea. Așteaptă-te ca povestea să fie destul de schimbată și personajele la fel. În film o reîntâlnim pe mătușa May, dar nu sub forma unei bătrânici simpatice, ci mai degrabă al unei femei sigure pe ea care poate cuceri orice bărbat. Fata de care Peter este îndrăgostit nu este nici MJ și nici Gwen, așa că vei cunoaște o lume nouă a Omului Paianjen, o lume care nu are cum să nu te captiveze.

Acțiunea filmului se învârte în jurul unor contrabandiști pe care Peter îi descoperă din întâmplare. Aceștia le vând infractorilor arme ce au în compoziție elemente extraterestre. Peter îi anunță pe Răzbunători, dar pentru că este considerat doar un puști, vrea și să își facă o imagine bună în fața acestora așa că încearcă să prindă singur infractorii.

Filmul te ține în priză încă din primul moment. În primele secvențe Peter ne arată cum s-a petrecut acțiunea din  Civil War din punctul său de vedere. Ideea de a începe un film cu secvențe de videobloging mi s-a părut foarte interesantă și m-a făcut să mă apropii mult mai mult de personajul principal. În plus, deși are în jur de 135 de minute, nu simți că ai petrecut atât de mult timp în sala de cinema ceea ce, din punctul meu de vedere, este un mare plus. Sunt multe filme cu o durată mai mică, dar la care timpul pare că se dilată.

Pe lângă Peter, cele două personaje care întregesc acțiunea filmului sunt Vulturul( Michael Keaton) Iron Man(Robert Downey Jr. Pe acesta din urmă îl reîntâlnim la fel ca întotdeauna: cu un umor negru absolut demențial. Keaton face un rol negativ impresionant și, sinceră să fiu, nu știu dacă aș fi văzut pe altcineva în rolul Vulturului.

În încheiere ar trebui să îți spun că există 2 after credits-uri și e obligatoriu să le vezi pe amândouă! Cel de-al doilea este absolut demențial și crede-mă ca va merita așteptarea!

Omul Paianjen: Intoarcerea acasa este distribuit de InterComFilm Distribution și apare în cinematografe pe 7 iulie 2017.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.