Film

Star Wars: The Last Jedi – Star Wars: Ultimii Jedi (2017)

Star Wars: The last jedi este filmul ăla pe care toată lumea îl aștepta încă de acum doi ani. Dacă Rogue One a fost unul dintre cele mai bune filme ale seriei, The Last Jedi a reușit, din punctul meu de vedere, să se ridice la nivelul așteptărilor. Și cred că toți știm că acestea erau uriașe.

Acțiunea filmului este reluată chiar de acolo de unde a fost lăsată acum doi ani. Făcusem deja cunoștință cu personajele, știam că Luke va fi unul dintre pionii principali ai acestui film, ceea ce nu știam însă era răspunsul la întrebarea „cine sunt părinții lui Rey?” Ei bine, stai liniștit că încă nu am aflat! Asta înseamnă cu unul dintre misterele seriei va fi elucidat abia în Star Wars 9? Cine știe…

Acțiunea seamănă destul de mult cu cea petrecută în restul filmelor. Adică eu am găsit multe similitudini între acest film și episodul 5 sau 6. Dar Doamne ce efecte speciale și ce bătălii! Chiar vorbeam cu câțiva colegi după terminarea filmului despre faptul că aș fi putut să stau să mă uit încontinuu doar la scenele în care rebelii și Imperiul se luptau.

În plus, o chestie care mi-a plăcut mie la nebunie sunt micile animăluțe drăguțe! Da, dacă ar fi să îi dau un alt titlu filmului, crede-mă că ar fi ceva cu animale! Nu am mai văzut niciodată atâtea drăgălășenii la un loc, mai ales un pinguino-bufniță (can you imagine that?!?) așa că eu am fost total cucerită de acest mic aspect al filmului.

În plus, există două secvențe care pe mine m-au cucerit&bulversat total. prima se petrece în camera lui Snoke, iar cea de-a doua îl are în centru pe Luke. Mai mult de atât nu o să își spun pentru cp nu vreau să îți răpesc plăcerea de a descoperi chiar tu ce se întâmplă în acest episod al seriei Star Wars.

Star Wars: Ultimii Jedi apare în cinematografe pe 15 decembrie 2017 distribuit de CineForum Film.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.