Atunci cand vine vorba despre managerierea unui restaurant, unul dintre cele mai importante aspecte se refera la conditiile de curatenie pe care localul le ofera. Desi normele pe care orice manager din domeniul HoReCa trebuie sa le respecte sunt extrem de drastice, acestea vor atrage doar feedback-uri pozitive din partea clientilor.
Esti managerul unui restaurant? Iti doresti ca acesta sa se afle in topul preferintelor turistilor? Vrei sa iti multumesti clientii si sa le oferi toate conditiile de igiena si curatenie? In acest caz, descopera care sunt produsele de curatenie pe care trebuie sa le folosesti si care nu pot lipsi din restaurant.
Iata 3 produse de curatenie indispensabile intr-un restaurant:
1.Cosurile de gunoi pentru colectare selectiva
Pe langa faptul ca un restaurant genereaza cantitati enorme de deseuri, acestea din urma fac parte din toate categoriile de material, de la sticla, plastic si carton, pana la lemn si resturi alimentare. Tocmai din acest motiv, este foarte important sa ai in vedere utilizarea unor cosuri de gunoi sau a unor pubele care sa permita colectarea selectiva. Astfel, vei reusi sa implementezi in restaurantul tau o norma de igiena de baza, sa le oferi clientilor un spatiu curat in care sa isi savureze preparatele preferate, dar si sa ocrotesti mediul inconjurator. Drept urmare, acceseaza site-ul www.SANITO.ro si comanda produsele potrivite pentru localul pe care il manageriezi.
2.Dozatoarele pentru sapun lichid
In mod sigur, sapunul este un produs indispensabil in orice restaurant, acesta asigurand clientilor o buna igiena inainte de masa. Insa, pentru a respecta toate conditiile de curatenie si igiena intr-un astfel de spatiu, este esential sa existe si dozatoare cu senzor pentru sapunul lichid. In acest sens, trebuie sa stii ca Sanito comercializeaza dozatoare pentru sapun realizate din materiale de o calitate superioara. Fara doar si poate, daca vei avea in vedere achizitionarea unor astfel de produse pentru restaurantul pe care il conduci, toti cei care iti vor trece pragul se vor bucura de o igiena impecabila.
3.Detergentii profesionali si accesoriile pentru curatare
Avand in vedere ca in astfel de locuri exista o multime de suprafete, confectionate din diferite materiale, dar si incaperi care trebuie curatate in mod frecvent, detergentii profesionali si accesoriile pentru curatare nu pot lipsi nici ele. Mai precis, daca iti doresti sa oferi experiente unice clientilor tai, dar si sa ai un restaurant curat si igienizat, opteaza pentru detergentii profesionali pentru vase, bucatarie, toalete, mobilier, geamuri si pardoseala. De asemenea, achizitioneaza si mopuri, manusi, stergatoare si alte astfel de accesorii, pentru ca rezultatele sa fie cele la care clientii tai se asteapta.
Iata, asadar, care sunt cele trei produse pentru curatenie care nu pot lipsi dintr-un restaurant ce isi respecta clientii si le ofera acestora toate conditiile de igiena.