The Harp Irish Pub București – Pub-ul londonez din București

Andreea Mihăilă  > Evenimente&Loisir >  The Harp Irish Pub București – Pub-ul londonez din București
0 Comments

Eu sunt Andreea și nu am mai ieșit în oraș de o eternitate! Munca, facultatea și restul activităților nu mi-au mai dat ocazia să ajung la evenimente. În weekend, deși aveam aproximativ un milion de lucruri de făcut, am ajuns la The Harp Irish Pub București, un loc despre care îți mai scriam pe la începutul anului aici.

Ce s-a schimbat la local? Atmosfera a rămas aceeași: muzică bună, personal amabil și un design interior care te face să uiți că ești în mijlocul Bucureștiului. Un lucru care m-a impresionat plăcut: mâncarea, dacă înainte era bună, acum este excepțională! Eu am comandat un Hamburger country care a venit însoțit de o porție de cartofi prăjiți foarte buni și un sos. Având în vedere că sunt mare amatoare de burgeri, trebuie să mă crezi că acesta a fost absolut delicios și că eu una nu am reușit să termin porția. Așa cum spuneam și mai sus: porțiile sunt mari! Și asta a văzut și Andrei pe propria lui piele pentru că a comandat o porție de Coaste de porc la cuptor cu inele de ceapă pe care, la fel ca mine, nu a terminat-o. Eu nu sunt mare amatoare de coaste, dar am gustat de la el și mi-au plăcut extrem de mult, mai ales datorită sosului BBQ.

Desertul am decis să îl împărțim pentru că ne-am dat seama că nu am mai fi putut să mâncăm o prăjitură întreagă. Atfel, am decis să comandăm un Souffle de ciocolată care a venit însoțit de o cupă de înghețată de mentă. Înghețata nu am mâncat-o pentru că nu îmi place menta în mod special, dar prajiturica a fost foarte bună, extrem de  dulce și suficientă, ca porție, pentru două persoane care se înfruptaseră deja din alte bunătăți.

The Harp Irish Pub vă așteaptă pe Strada Bibescu Voda 1 București, chiar la Piața Unirii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.