Animale fantastice – Crimele lui Grindelwald – J.K Rowling

0 Comments

Luna trecută povesteam aici despre primul volum al seriei Animale fantastice. De atunci, am reușit să pun mână și pe cel de-al doilea volum al seriei, Animale fantastice – Crimele lui Grindelwald, volum de care am rămas plăcut surprinsă.

Acțiunea este reluată exact de unde a fost lăsată în primul volum. Personajele încep să înțeleagă puțin mai bine lumea magică, iar animăluțele fantastice încep să fie din ce în ce mai simpatice sau fioroase, în funcție de specificul lor. Newt, personajul principal, face cunoștință cu noi personaje, dar este urmărit din umbră de cele cărora le-a venit de hac în volumul trecut.

Grindelwald evadează din închisoare și face pași importanți pentru a își duce planul la bun sfârșit. Acesta își dorește în continuare ca vrăjitorii să stăpânească lumea și să îi subjuge pe oamenii obișnuiți. Armata sa crește pe zi ce trece așa că în scenă apare un personaj pe care toți fanii Harry Potter l-au îndrăgit, Dumbledore. Acesta îl atrage pe Newt de partea sa în încercarea de a îl opri pe Grindelwald cu care are o poveste de prietenie destul de interesantă.

J.K.Rowling continuă să impresioneze printr-un stil ușor de înțeles care te prinde de la primele rânduri. În plus, având în vedere că volum este scris sub forma unei piese de teatru, povestea este cursivă, ușor de înțeles și numai bună pentru a o putea citi extrem de rapid.

Crimele lui Grindelwald prezintă o poveste care te va captiva, o poveste mult mai bună decât cea din primul volum care te va face să aștepți cu tot interesul următorul volum!

Cartea poate fi comandată de pe siteul celor de la Libris.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.