Film

Gardienii Galaxiei 2

Dacă primul film al seriei mi-a plăcut, dar nu m-a făcut să devin fana universului gardienilor, Gardienii Galaxiei 2 m-a impresionat la maximum! De la actori, glume, acțiune și până la soundtrack, filmul a fost atât de bine gândit încât, în momentul în care am ieșit din sală, îmi doream să îl mai văd o dată.

Povestea din cel de-al doilea film are legătură cu prima ecranizare a seriei, iar acțiunea se întâmplă imediat după cea pe care o știam din 2014. Cei cinci supereroi sunt angajați de Suverani pentru a opri o creatură extraterestră care voia să devoreze cele mai scumpe baterii din galaxie. După ce scapă de monstru, Rocket ajunge să își bage colegii într-o încurcătură, iar pentru a reuși să scape de flotele Suveranilor, ei aterizează forțat pe o planetă oarecare. Aici apare în scenă un personaj pe care mulți dintre fanii seriei l-au așteptat, Ego, tatăl lui Peter, cel care trebuie să dea câteva explicații despre moștenirea fiului său. Acțiunea pornește de aici, dar devine din ce în ce mai complexă odată ce minutele trec.

Încă de la începutul articolului a trebuit să spun că acest film a fost genial. Înafara faptului că acțiunea mi s-a părut mult mai interesantă ca cea din filmul precedent, consider că și actorii au făcut o treabă mult mai bună. Dacă te așteptai ca Baby Groot să fie personajul cheie al filmului, punctul de interes, ei bine nu a fost chiar așa. Din punctul meu de vedere, și al multor altora, centrul de interes a fost Drax, personaj ce a avut câteva momente comice de neuitat, la care toată sala râdea cu poftă.

Soundtrack-ul o să îți placă la nebunie. Melodiile au fost alese pentru a îți da un vibe foarte bun. Eu de la vizionare până acum am ascultat de foarte multe ori  Brandi you’re a fine girl a celor de la Looking glass care a devenit una dintre melodiile mele preferate.

De ce să te duci să vezi Gardienii Galaxiei 2? Pentru că este un film cu supereroi atipic, pentru că acțiunea te va prinde și pentru că o să îți placă atât de mult melodiile încât le vei ține și tu pe repeat. În plus, filmul te trece prin toate stările posibile, de la a râde cu gura până la urechi, până la a te emoționa, dar mai multe eu nu o să îți spun.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.