Film

Thor: Ragnarok

Thor este unul dintre eroii de la Marvel pe care nu ai cum să nu îl iubești. De la replici, la acțiune, de la actor, până la rolurile secundare, Thor: Ragnarok se anunța a fi unul dintre cele mai bune filme ale anului. Și pentru mine așa a și fost!

Thor: Ragnarok urmărește firul acțiunii din filmele precedente, povestea avându-i în prim plan și de data aceasta pe eroul care dă și numele filmului și Loki, fratele său vitreg. De data aceasta, „probleme” familiale încep să devină din ce în ce mai interesante, așa că un nou personaj este adus în scenă: Hela, Zeița Morții. În încercarea de a proteja Asgard de apocalipsa care i se arată în vise, Thor ajunge să înțeleagă că nu locul, ci poporul este cel mai important pentru supraviețuire.

Ai văzut în trailer că ciocanul lui Thor va fi distrus? Ei bine, nu a fost o glumă, Hela vine cu puteri mult peste cele ale eroului principal. În acest moment Thor trebuie să decidă ce va face mai departe, va reuși să o înfrângă pe cea care vrea să obțină puterea totală? Și de ce ajunge Thor să se lupte cu Hulk? Crede-mă că eu am găsit răspunsurile la întrebările astea doar văzând filmul!

Singurul lucru pe care îl pot spune despre efecte este: absolut demențiale. Thor: Ragnarok este, din punctul meu de vedere, cel mai bun film de până acum al eroului. De la linia sonoră care mi-a plăcut la nebunie ( chiar și acum ascult theme song-ul), până la acțiune totul a fost perfect. Filmul pune mare accent pe partea comică a lucrurilor și din acest motiv am râs mai mult decât la o comedie. Crede-mă că nu vei pleca din sală fără să ai în minte două trei glume absolut epice.

Un mare plus al filmului este și interpretarea Helei. Cate Blanchett este de-a dreptul superbă în acest rol, deși nu mă așteptam neapărat la acest lucru. De la mimica feței, până la interpretare, mi s-a părut că Blanchett a făcut o treabă demențială.

Filmul intră în cinematografe pe 27 octombrie și este distribuit în România de Forum Film.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.