Film

Piratii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

Pirații din Caraibe este una dintre seriile mele preferate de filme. L-am adorat încă de la început pe Sparrow și cu fiecare film ce apărea îmi doream din ce în ce mai mult să devin și eu un mic pirat. Anii au trecut, visele de pirat au dispărut, dar sunt în continuare fascinată de lumea creată în Pirații din Caraibe.

Povestea îl are în centru pe Henry (Brenton Thwaites), un tânăr ce dorește să distrugă blestemul ce i-a furat tatăl. Singurul pe care se poate baza este vestitul Jack Sparrow (Johnny Depp), piratul despre care oamenii spun că a murit deja. Hnery va trebui să îl găsească pe căpitan și să îl convingă să se aventureze cu echipajul său spre Tridentul lui Poseidon, singura armă a mării care ar putea rupe blestemul. Doar că lucrurile nu sunt atât de simple. Căpitanul Salazar (Javier Bardem) vrea răsbunare, Carina (Kaya Scodelario) să ajungă mai aproape de familie, iar Barbossa (Geoffrey Rush) să nu își piardă puterea pe care o are pe mare.

Deși au trecut șase ani de la ultimul film al seriei, Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar vine în forță și promite, din punctul meu de vedere, să fie unul dintre cele mai bune filme ale seriei. Efectele folosite, mai ales dacă vezi filmul în Imax, sunt cu adevărat impresionante. Scena mea preferată se petrece cumva sub apă, dar nu îți dau mai multe detalii.

Despre Jhonny Depp și interpretarea sa este foarte greu să mai spun ceva deoarece este știut faptul că sunt o mare fană a lui și că nu am văzut până acum un film în care să fiu dezamăgită de jocul său actoricesc. Despre cele două personaje care apar pentru prima dată în film nu pot spune decât că promit foarte mult. Deși inițial nu mă gândeam că îmi vor atrage atenția, povestea creată în jurul lor a fost cu adevărat interesantă.

O să râzi foarte mult! Cel puțin primele 10 minute din film nu te vei putea abține. Glumele specifice lui Sparrow, dar și situațiile comice prin care trec personajele îți vor da o stare extrem de bună. În plus, filmul apelează puțin și la partea emoțională, așa că așteaptă-te ca spre sfârșit să cunoști o altă față a unuia dintre personajele vechi.

Filmul intră în cinematografe pe 26 mai distribuit de Forum Film România.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.