Film

Wonder Woman rescrie istoria Primului Razboi Mondial

În ultimul timp supereroii au luat cu asalt sălile de cinema. Era rândul ca o nouă supereroină să ne prezinte povestea ei, iar Wonder Woman a fost alegerea perfectă. Un nou film cu o supereroină care bate imaginația, un nou film despre care cu siguranță se va vorbi ceva timp de acum încolo.

Wonder Woman sau mai bine spun Diana este o amazoană care nu seamănă cu celelalte amazoane. Încăpățânată, cu o dorință nebună de a deveni războinică la fel ca toate celelalte amazoane, ea ajunge să părăsească paradisul unde locuia pentru a îi ajuta pe oameni. Deși pentru oameni este greu de crezut, Diana vrea să îl distrugă pe Ares, cel care provoacă războaie pe Pământ. Ceea ce nu știe ea este că, așa cum am menționat anterior, ea nu este o amazoană oarecare, iar asta o va aduce exact în mijlocul acțiunii. În ceea ce privește Primul Război Mondial, Wonder Woman ajunge printre oameni în momentul în care războiul pare că nu se mai sfârșește. Uită tot ce ți-a spus istoria și lasă-te purtat de val, Wonder Woman pare să aibă totul sub control!

Eu sunt fană a universului DC și Wonder Woman este unul dintre personajele care m-a intrigat întotdeauna. Filmul urmărește destul de bine acțiunea din benzile desenate, atât cât o știu eu, și aduce câteva lămuriri importante pentru fani. Sinceră să fiu mi-a plăcut extrem de mult că am avut ocazia să înțeleg mai bine proveniența supereroinei. În cazul în care nu ești familiarizat cu povestea amazoanei tot ceea ce trebuie să știi despre ea vei afla din film.

Îmi este imposibil să nu remarc că Gal Gadot a fost cea mai bună alegere pentru rolul lui Wonder Woman. Actrița reușește să dea dovadă atât de feminitate, cât și de multă tărie și, de ce nu, de o dorință nebună de luptă care i se citește întotdeauna în ochi. Gal este cameleonică, modul în care o joacă pe amazoană atunci când ajunge pentru prima dată în Londra este cu adevărat amuzant, iar inocența și neștiința pe care le joacă ca și cum ar fi parte din ea nu au cum să nu te impresioneze.

Scenele mele preferate au fost cele filmate pe insula amazoanelor, acolo unde Paradisul a fost recreat, din punctul meu de vedere. În plus, efectele speciale sunt foarte bine realizate așa că scenele de bătălie sunt un adevărat deliciu.

Filmul apare în cinematografe pe 2 iunie, distrbuit de Vertical Entertainment.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.