Personale

Pe unde am dispărut și ce se întâmplă cu blogul?

Sunt multe lucruri pe care, adult fiind, trebuie să le faci. Cele mai multe dintre ele vin deodată, grămadă, exact atunci când nu te aștepți. Cam asta mi-a adus mie până acum 2018. Un milion de lucruri de care a trebuit să mă ocup. Lucruri care mi-au omorât energia, mi-au stors toată pofta de viață și m-au aruncat brutal de pe linia de plutire, deci blogul a rămas pe planul 2.

Am dispărut în ultimul timp. Nu pentru că mi-aș fi dorit să fac asta, ci pentru că ziua mea avea, din păcate, doar 24 de ore. De fiecare dată când sunt întrebată „ce faci?” eu răspund „alerg”. Și cam asta o să îți spun și ție. În ultimele săptămâni am alergat dintr-o parte în alta. Am încercat să le fac pe toate în același timp. Asta mi-a adus o oboseală din care mă refac cu greu. Pentru că eu sunt genul ăla de persoană care nu poate să se abțină din a accepta proiecte. Și anul ăsta am învățat să spun „nu” și cred că a fost cel mai greu lucru de făcut. Dar „nu-ul” ăsta a fost benefic. Acum, după atâta timp, vreau să mă dedic iarăși lucrurilor pe care le iubesc din tot sufletul.

În ultimele luni am muncit până la epuizare, mi-am canalizat creativitatea spre master și nu mi-a mai rămas timp pentru scris, pentru a mă întâlni cu oamenii sufletului meu, pentru a îmi lua pauze. Dar odată cu weekendul ăsta prelungit am decis că asta trerbuie să se schimbe. Iubesc toate lucrurile pe care le fac, în special să lucrez cu copiii, dar scrisul rămâne hrana sufletului meu.

Și blogul…?

Urmează o perioadă aglomerată, dar nu toate sunt așa? Și pentru că „azi” e cel mai bun moment pentru a te apuca de ceva nou, am decis să nu mai las scrisul pentru mâine. La ce să te aștepți pe blog? Proze multe, cărți (am citit o mulțime de lucruri care cu siguranță îți vor plăcea), locuri noi de prin București și multe articole despre excursii pentru că eu așa mă regăsesc cu adevărat,

Am progresat atât de mult în ultimele luni, încât asta o să se vadă și pe blog. Tot ce îți spun este să stai cu ochii pe aici. Și dacă vrei să vezi ce fac în fiecare zi caută-mă și pe Instagram!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.